Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Taštu prijavili 10.3, zvalo je juče za danas. Otkačila sve osim zeke i dobila fajzera pre par sati. Uprpila se i uzvrtela kao da joj žao što je morala baš ta 😂

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

1) Fajzer menja DNK

2) Nije ispitan, novo i opasno

3) Besplatna sterilizacija, ubija srpčiće 

Pre 140 godina se plašili vozova, danas vakcine koju proizvodi Fajzer.

Hvala im što nisu bili zainteresovani, pa je bilo za nas koji smo hteli sa njom da se vakcinišemo.

Radovanović:

Na pitanje koju vakcinu odabrati, kaže da je i njegova i odluka njegove supruge bila da je važno što pre biti vakcinasan i da su primili kinesku vakcinu, ali da bi, da je mogao da bira, verovatno odabrao Fajzerovu.

Pravda za SvemirZeku!
[emoji24]

.... Shiit has hit the fan!

• Popular Post
1 hour ago, Facundo Orellana said:

1) Fajzer menja DNK

Hvala im što nisu bili zainteresovani, pa je bilo za nas koji smo hteli sa njom da se vakcinišemo.

Pre 200 godina Srbi i crkva su se žestoko borili protiv krompira i nazivali ga đavoljom biljkom, batinama ih Karađorđe naterao da ga prihvate

Ni ova kazna nije mogla naterati neposlušne seljake da se prihvate gajenja krompira, pogotovo što su imali i otvorenu podršku neobrazovanih sveštenika koji su sa podozrenjem gledali na krompir kao „na katoličku podvalu“ i koji su podržavali narodne praznoverice i raširene priče.

:laugh:

• Author

Kradem ti ovo

• Popular Post

Dakle ‘vako... zove me sinoć iz čista mira ujak, da malo porazgovaramo je l. Mi inače nismo nešto bliski i čujemo se jednom u nikad, al’ ajde. Krene izokola neka opšta priča o virusu, pandemiji, celokupnoj situaciji, bla, bla, truć... i brzo skontam da me zove jer je čuo da sam primila vakcinu. Razgovor je, I shit you not, trajao 58 min. (!) i to su vrv najluđih 58 min. ikad. :wacko:

Cela njegova porodica je inače skoro preležala virus (imali su blaži oblik) osim njega, on se nekim čudom jedini nije zarazio. Ja sam o full blown antivakserima do sada samo čitala tuđa iskustva (i to mahom ovde na forumu), prilično živim u bablu što se toga tiče, ono, najekstremniji slučajevi koje imam oko sebe su ovi “pa ok, vakcinisaću se ako baš bude moralo zbog putovanja, inače bih sačekao”.  E, ali sada sam naletela na hardkoržiju i... nadrealno mi je, iako mi nije rekao ništa neočekivano, zapravo je smehotres koliko su predvidljivi. Preporučio mi je da se malo edukujem na temu vakcina, pitam je l ima neki predlog i gde uopšte on nalazi informacije, kaže da kucam na YouTube (prvi red flag) imena Milorad Stefanović, Miloš Dimitrijević, Alek Racić, Velja Abramović a može i Sadhguru (2, 3, 4, 5 i 6 red flag). :twak: 

Jedino što mogu da kažem sa sigurnošću je da od mene nikada neće biti dobar prodavac bilo čega jer nisam uspela da ga pomerim ni za centimetar. Složili smo se jedino oko toga da je Teša Tešanović debilčina. 

Najozbiljnije već dobrih sat vremena sedim i razmišljam šta sam trebala/mogla drugačije da kažem ili objasnim, a da mu ne kažem baš da zvuči kao kompletan ludak... i tako...jbg. :unsure:

U pravu je ujak, vredi guglati, recimo primarijus, prof. dr. sc. Alek Račić, dr. med. spec. hirurgije, predsjednik odbora Srpskog ljekarskog društva:

“To vam je isto kao da vam daju neko medicinsko sredstvo, pa vam kažu samo indikaciju, a ne kažu kontraindikaciju. Izvinite, tu ima prekršajne, ako ne i krivične odgovornosti. Tako je isto i za maske. Preporučujete masku kao pomoćno medicinsko sredstvo. Tako se to kaže u medicini. Morate reći i koje su kontraindikacije.

Ne možete reći samo indikacije. Kontraindikacije dugotrajnog nošenja maski su upravo plućne infekcije. Vi prilikom izdisanja izdišete i floru koja vam se ne nalazi u plućima nego u ustima i nju zadržavate u maski. A poslije, nakon udisanja zraka, u pluća udišete floru koja je prirodan sastojak usne šupljine. Pluća joj nisu normalno stanište…

Dakle, dugotrajno nošenje maski je kontraindicirano i štetno, mjere koje provode stožeri civilne zaštite nisu medicina koju smo učili na fakultetima, već isključivo medicina u cilju provođenja politike svjetske zdravstvene organizacije…

dr_alek_racic_printscreen_695x940

5 hours ago, Budja said:

Znaci, kec iz marketinga.

Bas ces da ih ubedis tako sto ces da ih kolektivno nazoves debilima.

Srecno sa tim pristupom.

Meni je ovo super. Nisu eksplicitno nazvani debilima, samo je u detalj prikazana njihova metodologija istraživanjatm, uključujući i provedeno vreme.

6 hours ago, Anonymous said:

U pravu je ujak, vredi guglati, recimo primarijus, prof. dr. sc. Alek Račić, dr. med. spec. hirurgije, predsjednik odbora Srpskog ljekarskog društva:

dr_alek_racic_printscreen_695x940

Dr. Prof Alek je čovek genija.:laugh:

11 hours ago, Frank Pembleton said:

Moja zena sad razgovara sa rodjacima nekim koji se "gicaju" oko vakcine...

Ja dobacujem :

Na sajmu vakcinisu ko god se pojavi ajde idite!

Ova sa druge strane dobacuje:

Jel on to neki promoter?

Ja odgovaram:

Jesam promoter ali i mozga i logickog razmisljanja!

Ova rodjaka se naljutila i spustila slusalicu.

Eto i to smo resili....

Nisi bas uspesan u ubedjivanju, mora to drugacije.

Jedan nas poznati scenograf (Paracinac rodom pa znam pricu iz prve ruke) devedesetih ubedjivao Slobiste po familiji kako se Slobo na Titovom geobu zakleo da ce rasturiti SFRJ i odvojiti od Srbije Kosovo i Vojvodinu.

Od tada ih je izjedao crv sumnje i na kraju glasali za DOS jer je bilo jasno da je prica o zakljinjanju u Kuci Cveca tacna.

Dakle sledeci put pomeni jevrejski lobi koji radi na tome da se sto manje Srba vakcinise te placaju masne pare dr YT Jovani i Nestoru.

Edited by Caligula

10 hours ago, Facundo Orellana said:

1) Fajzer menja DNK

cqwf9gpaqf311.jpg

Morace Novax da se pelcuje ako misli da ide u Tokio.

Ako ne tada onda za sljedeci AO jer ovi nasi nema sanse da puste igrace bez vakcine u 2022

Background Picker
Customize Layout