Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

12 minutes ago, Sammael said:

Hm, misliš da su Rajfajzeni stigli iz Mičigena a ne iz Belgije?

Da, da, zaboraviH. Embargo za Fajzer iz Belgije, AZ da se liferuje zemljama trećeg sveta, evo pa se cepite (ko sme).

Edited by stray cat

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

8 minutes ago, Aleksija said:

ne valja, kako god. za vakcinaciju uopste, narocito u ovkvim sredinama kao sto je nasa. jbga.

Kako stoji inače raspoloženje, kod nas će u roku od 2-3 nedelje biti već i revakcinisani svi koji su hteli da prime vakcinu. Antivakseri ubedljivo dominiraju u gotovo svim krugovima društva.

Sada i irci suspenduju vakcinaciju sa Astra Zeneca vakcinom. Kazu da ima rizika od pojave krvnih kamanaca.

Ovo je valhda 5. zemlja u EU koja je to uradila.

Da li je engleska, zemlja sa najvise vakcinosanih sa tom vakcinom prijaliva i jedan takav problem?

Edited by borris_

2 minutes ago, Sammael said:

Kako stoji inače raspoloženje, kod nas će u roku od 2-3 nedelje biti već i revakcinisani svi koji su hteli da prime vakcinu. Antivakseri ubedljivo dominiraju u gotovo svim krugovima društva.

Ne mogu da se nacudim, ja jedva docekao vakcinu da skinem teret. Posle ce debili da mi vrnu kamencinu nazad

13 minutes ago, Sammael said:

ima onih koji se jos dvoume, verovao ili ne.

1 hour ago, Caligula said:

Daj neki link, koliko posle vakcinacije?

To je valjda neki parametar, da li je dva dana, deset dana... u smislu sto vise vremena prodje svako sa nekim simptomima koji bi se mozda svakako pojavili prijavice da je primio vakcinu pre mesec dana i eto jbg to je od vakcine

Deset dana,imam samo VG na Norveskom.

2 minutes ago, Aleksija said:

Da i meni se čini. Od ljudi koji su mi rekli da nisu vakcinisani uglavnom su rekli nisam još. Mislim da bi dobra kampanja čuda učinila.

1 hour ago, Neutrino said:

Sta mislite, tj sta kazu, da li je ovo sa Astrom zbog neke specificne serije, ili su sve takve?  Kazu da je ta serija poslata u 17 Evropskih zemalja, al nigde ne nadjoh listu da li je i Srbija medju njima.

Sad je proslo 2 nedelje (15 dana) kako sam primio prvu dozu. Prekjuce sam dobio neku alergiju, ali sumnjam na jogurt iz Lidla ili na indijske orahe koje sam previse jeo. Nema nekog smisla da mi se javi alergija na vakcinu posle 2 nedelje.

Ta specificna serija nije dosla u Norvesku tako da slabo stoji sa krivljenjem te jedne serije.

2 minutes ago, yabadaba said:

Da i meni se čini. Od ljudi koji su mi rekli da nisu vakcinisani uglavnom su rekli nisam još. Mislim da bi dobra kampanja čuda učinila.

Moji su definitivni, sada vec vidim bes al ok moguce da neki cekaju da se vide nuspojave. Bilo bi dobro da se vakcinise zna se ko, eto kampanje, neverovatno sta radi covek, rasteze taj potencijal sto ima koliko, mesecima vec...neverovatno

Jel mogu da se vakcinišem nedelju dana posle "preležanog" kovida?

teorijski možeš, ali ne preporičuju

• Popular Post

Došli kući da vakcinišu moje, jedno 3 nedelje nakon što su zvali da dolaze, dve nedelje nakon što je majka dobila poziv od eUprave i primila AZ, i par dana nakon ćaletove prve doze Fajzera. :ziga:

13 minutes ago, Aleksija said:

Ima i kod mene takvih, mada bi uglavnom kinesku ili rusku, naročito nakon ovoga sa zekom.

A ima i onih koji su preležali pa čekaju da prođe koji mesec pre nego što se prijave za vakcinaciju.

Ako je za utehu, znam i neke koji su u novembru govorili da korona ne postoji, u februaru nije bilo šanse da ih neko vakciniše, a juče odoše da prime vakcinu, jer treba da se ide u Crnu Goru pa neće da im neko kasnije pravi problem ako se uvedu ti kovid pasoši....to je bilo njihovo obrazloženje.

6 minutes ago, villiem said:

Moji su definitivni, sada vec vidim bes al ok moguce da neki cekaju da se vide nuspojave. Bilo bi dobro da se vakcinise zna se ko, eto kampanje, neverovatno sta radi covek, rasteze taj potencijal sto ima koliko, mesecima vec...neverovatno

PPP: Pičkousti, Patrijarh, Putin i bili bi na 90%. prijavljenih

SvemirZeka fijasko ne pomaže kod ovih što se dvoume, nažalost. Svega sam se naslušao, ali dominira teza da nije dovoljno testirano. Pa naravno da nije, ali ako imaš šansu da nečim nedovoljno testiranim drastično smanjiš rizik od komplikacija i eliminišeš rizik smrti, jebomater, očigledno je.

Background Picker
Customize Layout