Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

7 minutes ago, Tresko said:

Pa stvarno ne može drugačije, jer je to ludilo izgleda uzelo maha preko svake mere. Ovde čak, kad su novinari išli po nekim bolnicama i pitali te lekare i drugo med. osoblje zašto ne žele da se vakcinišu, neki su postajali nasilni i hteli da biju.

Onda je nekome pukao film, pa je sad ovako. Zaštita zdravlja gradjana ima prednost nad tim nekim ličnim ludilima.

tako nekako. ova pandemija je pochela ljudskim pravom na toalet papir, a razvila se u pravo na slobodu izbora. mene tu neshto nije u redu u toj putanji :hihi:

Edited by gospa buba

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

14 minutes ago, gospa buba said:

na kraju nece moci drugachije i vraticemo se na osnovne postavke zaraznih bolesti

za to treba drzava

5 minutes ago, Caligula said:

za to treba drzava

tu je drzava. videcesh je kad da 30 evra. nema tu nikakvih problema. ili kad frielnserima uzme sve shto imaju. to shto je skaredna drzava, to je drugo pitanje. ali je ima i tu je.

Edited by gospa buba

1 minute ago, gospa buba said:

tako nekako. ova pandemija je pochela ljudskim pravom na toalet papir, a razvila se u pravo na slobodu izbora. mene tu neshto nije u redu u toj putanji :hihi:

Ahaha, toalet papir. Sećam se kad je ovde počelo ludilo, tamo u martu prošle godine, i objavljen prvi lockdown, toalet papir je razgrabljen, pa onda brašno i kvasac, pa su ljudi pravili nabavke od 500 eura, kao da više neće nikad biti ničega. Posle nedelju dana kad su videli da će robe ipak ponovo biti u prodavnicama, dosta njih je molilo da vrate robu u prodavnice i da im vrate pare:D

Ovde je to ludilo sa vakcinama počelo još pre, sa roditeljima koji nisu hteli da vakcinišu decu, ono kad dodje vreme za razne vakcine, jer kao vakcine izazivaju down-ov sindrom, pa raznorazne još debilane, i to je trajalo dosta dugo to natezanje, dok opet nekom nije pukao film pa rekao da ok, ne morate da vakcinišete decu, ali ni mi ne moramo da ih primimo u školu, tako da ako se ne vakcinišu, neće ići u školu, pa ti vidi. Posle je bilo par skandala jer su neki no-vax lekari izdavali falš sertifikate da su vakcinisali decu, a u stvari nisu. Onda su te neke pohapsili, pa je posle stvar legla i deca se vakcinišu.

27 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

jel služio neko jenea od vas svilenihtm?

Mene ni da pipne evo skoro ceo dan prošao, a nisam služio ni jenea.

8 minutes ago, čekmeže said:

Mene ni da pipne evo skoro ceo dan prošao, a nisam služio ni jenea.

ubačen si u vojnu evidenciju

spremi stvari za ličnu higijenu, četku, imalin i pribor za šivenje

:fantom:

Poslodavci mogu da pritisnu, nadam se da hoće. Dovoljno je da traže od zaposlenih redovan pcr test koji sami plaćaju.

Red na Sajmu, ide dobro

Po Medigrup analizi antitela, gde je granica 1, moj rezultat je 12.3, PRE prve doze vakcine biggrin.png

Prosli put, 12.2 bilo je 5.21 granica 1.4 kod Beolaba

• Popular Post
8 minutes ago, Milosh76 said:

Po Medigrup analizi antitela, gde je granica 1, moj rezultat je 12.3, PRE prve doze vakcine biggrin.png

Prosli put, 12.2 bilo je 5.21 granica 1.4 kod Beolaba

Ovaj covek je neunistiv! :)

Znaci, em sto si menjao prijavu 10 puta, ti si i antitela radio i pre vakcinisanja. I to par puta...:)

To se zove temeljan pristup problemu :D

ajde ovaj milosh da se malo smiri, izbacice ga s vakcinacije, a nije nam to u interesu :hihi:

i valkirica da se oglasi, proshlo je 24!!!

Edited by gospa buba

1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:

jel služio neko jenea od vas svilenihtm?

Da si dovoljno mlad za astro zeku, video bi koji je to pakao  :tongue: 

14 minutes ago, gospa buba said:

i valkirica da se oglasi, proshlo je 24!!!

Tu sam ja, čitam i umirem od smeha alfa mužjacima. Nema se kad pisati, đeca na sabajle traže da koriste svoje pravo na prženice, razne socijalne obaveze takođe neće da čekaju da se nagledam filmova ispod 1 ćebenceta. 

Dobro sam. Temp išla do 37,8 noćas, paracetamol prekinuo nesnosnu drhtavicu ali temp korektno tinjala na 37 do jutra. Osim blage malaksalosti sve je ok. Mučninu nisam imala. 

Preporuke za AstroZeku, očigledno radi sad i odmah! 

21 minutes ago, Valkyrie said:

Tu sam ja, čitam i umirem od smeha alfa mužjacima. Nema se kad pisati, đeca na sabajle traže da koriste svoje pravo na prženice, razne socijalne obaveze takođe neće da čekaju da se nagledam filmova ispod 1 ćebenceta. 

Dobro sam. Temp išla do 37,8 noćas, paracetamol prekinuo nesnosnu drhtavicu ali temp korektno tinjala na 37 do jutra. Osim blage malaksalosti sve je ok. Mučninu nisam imala. 

Preporuke za AstroZeku, očigledno radi sad i odmah! 

to je to. nemash uslova da se dalje bavish :hihi:

Background Picker
Customize Layout