Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

@morgana  dodjes na Sajam, hala 3 i kazes pozvali me telefonom i rekli da dodjem.. zasto te nema na spisku? nemam pojma, proverite opet... i opet... i onda ce te pustiti...ako ne, odes u drugu halu, mislim 11 pa ista prica... procice ti negde

Edited by Milosh76

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

57 minutes ago, Avatar said:

Nego, po količini aktivnosti na ovom topicu, da mi otvaramo IRC kanal za live chat? :D

tako je i eUprava naivno otvorila portal za prijavu za vakcinaciju, 

pa joj se dogodio Milosh76.

neka nas ovde u relativnom miru i tišini.

1 minute ago, Milosh76 said:

@morgana  dodjes na Sajam, hala 3 i kazes pozvali me telefonom i rekli da dodjem.. zasto te nema na spisku? nemam pojma, proverite opet... i opet... i onda ce te pustiti...ako ne, odes u drugu halu, mislim 11 pa ista prica... procice ti negde

sacekacu jos do sredine sljedece sedmice, pa ako ne bude poziva, idem na prepad, pozvacu se na vucica

3 hours ago, morgana said:

sto se mene tice nek bude i igla za ispiranje usiju, samo da je vise dobijem. ovako sam ko posljednji vaksikanac.

A da nije tvoju Brnabič greškom spakovala u avion?

Najavili su novu isporuku fajzera u ponedeljak 

sacekacu jos do sredine sljedece sedmice, pa ako ne bude poziva, idem na prepad, pozvacu se na vucica
do sredine sledece nedelja ova drzava je zavrshila sa privodjenjem dobrovoljaca, pa i tebe [emoji38]ol:

posle shtacedu, ko zna.

sent from bubamoto

Just now, Ras said:

A da nije tvoju Brnabič greškom spakovala u avion?

pa ima sanse da je to logika ali mjesto boravka mi je bgd, ne mogu stvarno da potezem grupnim prevozom do cg i nazad i izlazem se riziku da bih tamo u nekom momentu primila vakcinu. da to smatram smislenim rjesenjem (a objektivno nije) vec davno bih i putovala.

Just now, morgana said:

pa ima sanse da je to logika ali mjesto boravka mi je bgd, ne mogu stvarno da potezem grupnim prevozom do cg i nazad i izlazem se riziku da bih tamo u nekom momentu primila vakcinu. da to smatram smislenim rjesenjem (a objektivno nije) vec davno bih i putovala.

Ja se šalio :(

7 minutes ago, Sandradjer said:

Najavili su novu isporuku fajzera u ponedeljak 

Bas me briga :D

Posle kazu, slagace

E sad jedno pitanje od večeras, ja u utorak-sredu treba da idem na kinesku revakcinaciju. Javila mi se osoba koja je sad pozitivna i sa kojom sam bio u kontaktu, međutim prošlo je sedam dana od tog kontakta i nemam nikakve simptome. Ako odem da uradim PCR, da li ću biti false positive svejedno jer sam vakcinisan ili to nema veze jedno sa drugim?

ne postoji lazno pozitivan, ne moze se biti. moze samo lazno negativan.

sent from bubamoto

Da li je nekog zvao Batutu na mobilni da obavesti o vakcinaciji?
Mene zvali na telefon I kao necu dobiti SMS I mail..
Ili me neko zeza ili ce me vakcinisati sutra na Sajmu

Kad beše termin? Pusti neki live stream leba ti
3 minutes ago, Avatar said:

E sad jedno pitanje od večeras, ja u utorak-sredu treba da idem na kinesku revakcinaciju. Javila mi se osoba koja je sad pozitivna i sa kojom sam bio u kontaktu, međutim prošlo je sedam dana od tog kontakta i nemam nikakve simptome. Ako odem da uradim PCR, da li ću biti false positive svejedno jer sam vakcinisan ili to nema veze jedno sa drugim?

nema veze. 

a ako je proslo vec 7 dana, velika je verovatnoca i da si izbegao infekciju.

Od vakcine svakako nećeš biti pozitivan, ni true ni false.

Background Picker
Customize Layout