Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

svakako odeš, i lekaru(ki) ispričaš sve, i ona odobri ili te vrati nazad

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

Pretpostavljam da nije problem da se ode popodne, iako je zakazan termin ujutru?

NIje, bitan je samo poziv za taj dan

Hvala :) Dočekah i ja da me zovnu

Spoiler

Vakcinisanje protiv COVID-19 za JMBG ****** je 03.03. u 12:25h u Beogradski sajam, Hala 11. Vasa eUprava

Dočekah i ja, dakle @Valkyrie ima nade!

Definitivno je @Frank Pembleton povukao nogu. Dobih i ja poziv za sredu, Hala 11 na Sajmu. Prijavio se 11.01. za Fajzera. Sto rekose kolege koja god da bude, ja zadovoljan. Naravno, sve pohvale za organizaciju :)

softver chita forum :hihi:

sent from bubamoto

Čestitam srećnim dobitnicima, nama ostalima više sreće u sledećem izvlačenju :cry:

11 minutes ago, Tale said:
  Reveal hidden contents

Vakcinisanje protiv COVID-19 za JMBG ****** je 03.03. u 12:25h u Beogradski sajam, Hala 11. Vasa eUprava

Dočekah i ja, dakle @Valkyrie ima nade!

Nikad Valk na zelenu granu :lolol:

Mene će da zovu kad stigne Džonson, da @omiljeni krepa iz mesta. 

2 hours ago, Milosh76 said:

Koliko puta si se prijavila?

PET! 

Prvi put 12.01. u ponoć a poslednji put juče vratila na NBG. Možda me zato ne zovu, ne mogu me navataju kroz softver™ :ph34r:

:lolol:

Miloše, koliko puta si ti?

I ja dobio poziv

NOT! 

A bre... 

2 minutes ago, Valkyrie said:

PET! 

Prvi put 12.01. u ponoć a poslednji put juče vratila na NBG. Možda me zato ne zovu, ne mogu me navataju kroz softver™ :ph34r:

Pazi, verovatno je to.

Ja se prijavljivao dva puta (menjao preferencije, dodao kineza) i pozvali me tek sad iako je kinez stigao ihahaj odavno.

@Valkyrie kažu da su ovi što teraju fordaru imuni i na ukus i na koronu pa ih zato ne zovu:sleep:

@Valkyrie i ja sam pet puta, i zvali me :)

ti si stavila samo fajzer, jel'?

mene izgleda krenula da radi Zeka, smlatilo me od jednom, i tempiška na 37.3, čim smestim derle na spavanje eto i mene u slatkom svetu snova

Background Picker
Customize Layout