Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Rakija 3 dana posle Sputnjika, al ne flaša no čaša. Juče sam risrčovao.

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

da li su radili istrazivanja za vinjozu, skivi i ostalu zestinu? sta je sa vopsom, vinom? koliko pitanja, a toliko malo fakata.

:sad:

16 minutes ago, radnik said:

Isti slucaj. Nisam se pojavio. 

Samo mesec mi se cini malo? Ja cu negde u maju. 

Da, lupio sam mesec dana bez da sam istrazio bilo sta, ovo sto kaze buba "2-3 meseca" zvuci realnije. Nista, sta je tu je, kurata sreca, opet cekam :) 

pa ovo vam je kao prva doza, samo neprskana prirodna. i posle samo redom.

sent from bubamoto

Sam mi kaže drugarica neću astru :zeka:, čeka se 3 meseca na revakcinaciju, kako 3 meseca da ne pijem :frust:

I ja sam tako skontao, to da ne moze alkohol je za rusku javnost, sto piju flajku dnevno.
1 hour ago, Valkyrie said:

Imam pitanje za vas što ste bili na punktovima. Drugaricu pozvali za sutra u Belexpo, kao i njenog muža u terminu 10 min pre nje. Moraju da vode bebu sa sobom, nema ko da je čuva.

Kolika je beba, tj.da li tvoja drugarica doji bebu?

Meni rekli da iskuliram vakcinisanje jer dojim. (A kad smo kod toga, nisu me ni pozvali)

6 minutes ago, Tihajeza said:

Meni rekli da iskuliram vakcinisanje jer dojim. (A kad smo kod toga, nisu me ni pozvali)

Može moja drugarica? Doji dete, odbili je za kinesku, nisu za fajzer. 

32 minutes ago, Sammael said:

21 minutes ago, precog said:

da li su radili istrazivanja za vinjozu, skivi i ostalu zestinu? sta je sa vopsom, vinom? koliko pitanja, a toliko malo fakata.

:sad:

:isuse: o nezahvalnika

prvo kukamo kako cemo biti vakcinisani tek pocetkom 2022ge, sada u februaru pelcovani kukamo sto ne moze da se pije dva dana.

Kako mi se pije vino jbt

Edited by Caligula

Meni reče lekakra da sve može sad i odmah. I hrana i piće. Da se ponašam normalno

Just now, renne said:

Meni reče lekakra da sve može sad i odmah. I hrana i piće. Da se ponašam normalno

Ti odma ladno pitao za iće i piće :hail:

3 minutes ago, renne said:

To verovatno ima veze sa kombinacijom tvog unezverenog pogleda i satare koju si izvukao iz torbe kad si postavljao pitanje da li sme svasta da se jede.

16 minutes ago, Tihajeza said:

Tri meseca, ne sisa više. 

Kad si se razmnožila?! čestitke! :heart:

7 minutes ago, renne said:

Ma naravno bre...Sve sam ispitao ljelarku i odmah sutradan rokao zajebano...Sve pet!

11 minutes ago, Caligula said:

Ti odma ladno pitao za iće i piće :hail:

7 minutes ago, harper said:

To verovatno ima veze sa kombinacijom tvog unezverenog pogleda i satare koju si izvukao iz torbe kad si postavljao pitanje da li sme svasta da se jede.

A kako drugačije, šta ima važnije, neću valjda za sex da pitam

Background Picker
Customize Layout