Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Emirati imaju samo kineski Sinophram (istu ovu koju i mi imamo) i vec vakcinisali 2.5 miliona ljudi (od 10 mil) njome. Ne verujem da im je bio bilo kakav problem da plate/kupe bilo koju...

Edited by Boza_zvani_Pub

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

Ma to da mi bilo šta uterujemo Evropi je čisto bulažnjenje vučić stajl.

Eto, sad ćemo kao da budemo prvi usvijet, pa će za par dana da nam nestane vakcine, pa ćemo onda da budemo gde ?

Onda se na drugom dnevniku to više neće spominjati, a Mile će da misli kako smo i dalje super.

Upravo tako.

correct me if iam wrong.. od momenta vakcinacije treba roughly 2 meseca da bi se antitela u potpunosti razvila, i onda ako se ne zarazis u tom periodu od ta dva meseca, miran si u narednih 6 meseci? :fantom:

Edited by Shaq

Otprilike tako... i najmanje pola godine, verovatno dosta vise

On 24. 1. 2021. at 19:01, Boza_zvani_Pub said:

Emirati imaju samo kineski Sinophram

Imaju i Fajzer.

There are two types of Covid-19 vaccines available in the UAE. In Abu Dhabi, the available Covid-19 vaccine, called Sinopharm, was developed jointly with Sinopharm and China National Biotec Group (CNBG). It underwent clinical trials on volunteers in the capital before receiving the approval here.

In Dubai, the Dubai Health Authority has been deploying both Sinopharm and the Pfizer-BioNTech Covid-19 vaccine. This one saw German company BioNTech partner with American pharmaceutical corporation, Pfizer, to became the first vaccine to be approved by the World Health Organisation (WHO) on December 31, 2020.

https://whatson.ae/2021/01/faqs-a-complete-guide-to-getting-the-covid-19-vaccine-in-the-uae/

On 24. 1. 2021. at 16:11, elementary said:

Ne znam šta je problem da se ljudi prijave i uredno sačekaju ? Do juče nisu hteli vakcinu a sada kao da se deli novac uz nju.

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Problem je što se pojavi predsednik države i izjavi da je gotovo nemoguće nabaviti novu količinu vakcina i da će ove trajati još 7-8 dana.

Edited by Anonymous

On 24. 1. 2021. at 19:08, Shaq said:
correct me if iam wrong.. od momenta vakcinacije treba roughly 2 meseca da bi se antitela u potpunosti razvila, i onda ako se ne zarazis u tom periodu od ta dva meseca, miran si u narednih 6 meseci? :fantom:
recimo. valjda. odnosno 2 meseca su kljuchna, to je ono shto mene brine, da li neko daje to uputstvo? ili na terenu cao zdravo snadji se, a na televizoru uterujemo redom? :unsure:

sent from bubamoto

On 24. 1. 2021. at 19:11, gospa buba said:

recimo. valjda. odnosno 2 meseca su kljuchna, to je ono shto mene brine, da li neko daje to uputstvo? ili na terenu cao zdravo snadji se, a na televizoru uterujemo redom? :unsure:

sent from bubamoto

koja je onda poenta vakcinacije za nesto sto je smrtnost 0,1% , ako nakon vakcinacije ti treba 2 meseca pod skatklenim zvonom a cak i u tom slucaju ni narednih 6 meseci neces biti nesto pretarno miran ako virus mutira.. missim pitam za druga :fantom:

On 24. 1. 2021. at 19:18, Shaq said:

missim pitam za druga :fantom:

kazi drugu da mnogo tupi

On 24. 1. 2021. at 19:18, Shaq said:

koja je onda poenta vakcinacije za nesto sto je smrtnost 0,1% , ako nakon vakcinacije ti treba 2 meseca pod skatklenim zvonom a cak i u tom slucaju ni narednih 6 meseci neces biti nesto pretarno miran ako virus mutira.. missim pitam za druga :fantom:

Sprckase oni to na brzinu nesto, nego, ljudima dopizdelo vise, pa, daj sta das:D..prvi sam medju tim ljudima, just saying..i ajd, nema veze, ali, organizacija, proizvodnja im je vau, toliko dobar posao rade, da ih jbeni Zvoncica trenutno pretice..a ne mislim ni da on bas radi kako treba, ali hej, pelcuje se bar deo raje kako tako..

Edited by Misko

On 24. 1. 2021. at 19:19, Joe D said:

kazi drugu da mnogo tupi

nie zadovoljan odgovorom :fantom:

Rece vucic sutra stize 10k doza fajzera

kad rece

On 24. 1. 2021. at 19:23, InvisibleLight said:

Rece vucic sutra stize 10k doza fajzera

Sto znaci da ce poceti mozda da zovu i nas Fajzerovce :D 

On 24. 1. 2021. at 19:20, Shaq said:

nie zadovoljan odgovorom :fantom:

Dobijes vakcinu, ponasas se kao i do sada... dobijes drugu dozu, ponasas se kao i do sada... posle 2 nedelje od druge doze odradis IgG antitela po preporuci doktora, da ne prodjes kao Dr Steins :D , i utvrdis sta si dobio vakcinom.

Sto bi se reklo, ako danas primis vakcinu, do 1.4. nosis masku sigurno :D

Edited by Milosh76

Background Picker
Customize Layout