Jump to content
IGNORED

NBA 20/21

1n54jd3r

lakers repeat?  

77 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Druga petorka ce da bude spektakl u najavi

Posted

Evo prilike da se Harris vrati na stare staze slave!
Bold prediction: 4 3pts, 28 pts, 4 reb, 6 ast, 3 st

U sustini si ti dobar Gary
ako te neko bude diro
ti samo meni to prijavi

Posted

Napokon bol bol bol da dobije priliku pokazati da se najtvrdje gvozdje kuje u samom srcu afrike!

Posted

Green se vraća tako da slabo da će biti prilike za nekog trećeg, Whittington je valjda još uvek povređen

• +1 1
Posted

Dobijaju veceras. Ovo je ona klasicna njihova utakmica koju dobiju kad ih svi otpisu.

Posted

malopre mi na youtube iskočila reklama za kladionicu. Jokara i Bobili glume. neka žena sa viklerima nešto mlati, a njih dvojica igraju bilijar, boks, fudbal itd

baš se pitam ko je vlasnik kladionice i koji honorar su uzeli Inauguratori :fantom:

Posted

Bogdan u Atlanti igra mnogo vise bez lopte, a manje pnr. Tako da ima bolje procente posto sutira iz laksih pozicija, ali nema bas mnogo prilike da kreira. Nisam siguran da mu lezi ovo.

Posted

Grantara sagoni Tatuma u buljuke

da se zna ko je All-Star :cool:

Posted

Sve vise mi deluje da je AD jedini igrac koji moze da zaustavi Debelog. Dobro, moze i Rudi dole al' onda ga ovaj trpa spolja. 

Posted (edited)

MVP sa 5 poena u prvom poluvremenu  ima besplatno skolovanje kod Aytona veceras.

Edited by Micko8
Posted
1 hour ago, Mos said:

Sve vise mi deluje da je AD jedini igrac koji moze da zaustavi Debelog. Dobro, moze i Rudi dole al' onda ga ovaj trpa spolja. 

Sve vise mi se cini da je doslo vreme da se pritisne dugme za uzbunu...start sezone 1-4 je jeziv

Posted
35 minutes ago, 1n54jd3r said:

Sve vise mi se cini da je doslo vreme da se pritisne dugme za uzbunu...start sezone 1-4 je jeziv

Coach malone anyone?

Posted
4 hours ago, 1n54jd3r said:

Meni se dugme za uzbunu raspalo od pritiskanja još u prvoj utakmici :D sad sam se vec pomirio da su prosečan tim, pa se lakše gleda. Do trejda bar.

Posted

Barton prva dva poena dao pred kraj četvrte, a igrao preko 30 minuta. On i Geri zajedno celih 9, plus Heris zajebao lagano polaganje za izjednačenje. Klupa je tek čemer.

Posted

Edin je izgleda s pravom bio sumnjičav prema njima.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...