Jump to content
IGNORED

NBA 20/21

1n54jd3r

lakers repeat?  

77 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Nema tu nekog potencijala Hawksa za neki bolji rezultat nego što je bio prošle sezone, očekujem ih izvan PO zone.

Posted

Ali lepo je videti da se gledaju i jumbotron feed utakmice. :D

Uželeli se ljudi dobre košarke. Već skoro mesec dana se ništa ne dešava.

Posted

Nijedna od ovih tekmi nije bila jumbotron feed

Posted
2 hours ago, theanswer said:

Ovo jedino da vidiš kakve će otprilike biti rotacije, npr vidi se da će Bogdan igrati na kecu tih nekoliko minuta kad Trae odmara, da vidiš malo setove i to, sve ovo ostalo baciti u vodi.. 

cekaj, rondo i dunn nisu ni igrali. mada ocekujem da ce dunn igrati 2-3, uvek moze da igrati i pleja.

Posted

bogme se zategao

nego nesto razmisljam, on bi ovako mrsav mogao i na 4, taman da resi taj denverov problem

za 5 ce se vec neko naci

kako se nijedan trener toga do sad nije setio :fantom:

• Haha 1
Posted

Gledao sam Portland sinoc. Ne znam da li se tripujem, ali  mi deluje da se CJ posle svake pauze vrati sve deblji,. Izgleda da preteruje sa vinima i sirevima, snob mali.

Posted

Portland mi je bio gotivna ekipa do pre nekog vremena. Onda je Lilard počeo izvlači ove Hardenovske šutere i da se buni svaki put kad ne dobije faul, da izbacuje one rep strahote, Mekkolum da glumi majmuna ko sinoć kad je smarao Voltona da stavi masku, doveli su Mela, a Nurkić je oduvek bio bolid. Kad mu vidim ono hadžo moj na tviteru, povraća mi se. Bar su se Kantera otarasili. 

Posted
1 minute ago, theanswer said:

Bar su se Kantera otarasili. 

si siguran?

Posted

Joj večeras igra Denver, uzbuđen sam.

Posted
18 minutes ago, Joe D said:

si siguran?

hahhaha nisam ispratio jbt

Posted

Denver za sada i dalje bez Bartona

Posted
11 hours ago, goofs said:

Ma dajte ljudi, utakmice predsezone se bacaju u bunar, nisu nikakav reper

Kako nisu, ako prva utakmica u novom timu u predsezoni nije reper, onda ne znam šta je... :wacko:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...