November 27, 20204 yr Veceras, NapuljBilo uključenje u neki program predveče na Rai ali su morali prekinuti iz studija jer se iza novinarke stvorila gužva bezmaskirane dece.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
November 27, 20204 yr kad je sa napolijem osvojio kes, navijaci su na groblju napisali grafit: "nemate pojma sta ste propustili"
November 27, 20204 yr Osvojio je Kup Uefa a ne Kes. A grafit je mislim bio napisan kad su osvojili titulu.
November 27, 20204 yr https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a1308107/Dijego-Maradona-film-o-Dijegu-Maradoni-dokumentarni-film-Sportski-dokumentarci-na-Mondu.html veceras ide na hrt1, topla preporuka ko nije pogledao da pogleda, 20:10h Edited November 27, 20204 yr by W.F.C.
November 28, 20204 yr Simeone na Mestaji tapše potpuno sam, dok svi ćute, nadrelana scena kao iz nekog filma. Minut ćutanja za Maradonu, ali i Huan Sola bivšeg igrača Valensije i Reala.
November 28, 20204 yr Već bilo, ali je fake news. Otpušteni jesu, jeste prete im smrću, ali valjda su za sada živi. Možda ih dovati neko u narednim danima...