Jumanji Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 Ajte sta nagadjate vise, gledajte pa da mozemo da pisemo i da je stavimo ad acta, koju smo mogli slobodno i da propustimo u zivotu.
fren Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 Ma gledala sam, nego mi smesno sto je deda bio suspect ovde. Spoiler Nisam pogodila da je Grejs ubica, al mi se svidja kraj. Lepo nas je izvozao Hju. Totalni promasaj u kastingu, one scene gde je on veliki zavodnik, sexy srcelomac je blagi bljuc, matori isprdak. Sve u svemu, serija je bez veze.
Jumanji Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 Sto bzvz? Meni su deda i on bili kandidati, s tim sto sam mislila da ce njega ako je ubica, da osobode, a nju sam odbacila zbog onog zelenog kaputa, koji je nosila stalno, unistila bi ga [emoji854]Ma cim je cekic nadjen na onom imanju, a pogotovu kada je klinca optizio, sve je bilo def jasno.Plitko, neke stvari nisu ni razradjivali a bacili koske i tako, sve u svemu a.a.
fren Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 Spoiler Bez veze mi je jer stvarno nista ne znamo ni o jednom liku, osim da su bogati, uticajni i sad sjebani zlocinom. Iz senke se nazire osuda te upper class pocev od skole i aukcije do svih sporednih likova, latino pandur, latino zrtva itd. I vise nista. Jedina zanimljiva stvar je sto smo se lepo izvrteli oko toga ko je ubica, a delimicno i zbog zablude u kojoj je bila Grejs, jer serija sve vreme prati nju. Eto neke pouke na kraju, know your husband!
mraki Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 Spoiler Meni nije bilo ocigledno da je on do zadnje trećine epizode, tj bilo bi previše očigledno. Sve sam mislio da je ona, ili možda deda. Još ono njeno svedočenje...
Arkadija Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 Spoiler Sad sam odgledala, kako zaključujete da je ona ubica? Kada je eksplicitno prikazano da je on ubija. Ona mu je samo suptilno smestila na suđenju. Po meni.
FPLS Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 Spoiler Solidno za ubiti 4-5 sati, ali mnogo neubedljiv rasplet... posebno je taj sukob u ateljeu traljavo prikazan. - E, zena ti je divna. - Drzi se podalje od nje. - Necu, ne mozes mi nista. - E pa sad cu da ti smrskam glavu. Hju kao ultra zajeban smeker, manipulator i prikriveni psiho je promasen kasting totalno. 2
mraki Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 Ko to zaključuje? @Arkadija Mismim, jasno je na kraju, samo kažem da mi nije bilo očigledno do pred kraj.
Arkadija Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 1 minute ago, mraki said: Ko to zaključuje? @Arkadija Mismim, jasno je na kraju, samo kažem da mi nije bilo očigledno do pred kraj. Eno, Fren, u dva posta gore.
FPLS Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 2 minutes ago, Arkadija said: Eno, Fren, u dva posta gore. Spoiler Ako mislis na recenicu "Nisam pogodila da je Grejs ubica", valjda je ona mislila da je Grejs ubica i konstatuje da nije pogodila. Barem se ja to tako shvatio. Jasno je da je ubica Dzonatan. 1
fren Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 (edited) Upravo tako. Edited November 30, 2020 by fren
Jumanji Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 Ma da, Feen je mislila da je Grejs, a nije. Edit: istovremeno 1
Arkadija Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 Ok, sad sam prešla nekoliko strana komentara i sve je do mene. Ja sam pročitala Frenin post kako sam htela.
Recommended Posts