3opge Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 Just now, Weenie Pooh said: Podijum odneo, ali slike su ipak prevelike. ne znam sta bih dao da vidim kad mu zakucaju na vrata stale u kojoj zivi. 2
Hamlet Strašni Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 Izdajnici, nepatriote, pa kažu protestors pa se ispravljaju. Ne volim kad se sa televizije reži i pljuje, čak i kada pljuju oni na čijoj sam strani, uslovno govoreći. 2
Weenie Pooh Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 1 minute ago, 3opge said: ma nemoj, a zasto, molicu? sta su to, recimo, danas rekli sto nije istina? Ovo kao onaj forumaš što je vatreno branio RTS i dostojanstvo tamošnjih pregalaca...
3opge Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 1 minute ago, Weenie Pooh said: Ne daj se budalama radikalizovati. CNN bi trebalo da izaziva samo prezir za CNN. aha, treba tebe i budju slusati, svi su oni isti.
Hamlet Strašni Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 1 minute ago, Weenie Pooh said: Ne daj se budalama radikalizovati. CNN bi trebalo da izaziva samo prezir za CNN. Ma naravno. Govorim o osećaju iz stomaka, koji mi se javlja na trenutke.
levi Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 (edited) Quote Cini mi se da se ovde mesa policijsko nasilje prema pojedincima AfroAmerikancima i ponasanje policije u odnosu na masovne proteste. takođe se meša građanski protest BLM protiv nepravde, i oružana pobuna simpatizera poražene strane u građanskom ratu Edited January 6, 2021 by levi 1
Zabalujev Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 Stvarno, ova priča CNN, Bajdena itd. o insurekciji (amerikanov) i rulji ne koristi ničemu.
jms_uk Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 U medjuvremenu: Democrats secure control of the Senate as Jon Ossoff is declared winner of outstanding Georgia race. 50:50 1 1
James Marshall Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 Da, izgleda je prebacio razliku preko 0,5 pa nema recounta
ObiW Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 27 minutes ago, Weenie Pooh said: To se onda pomene u raspravi o likvidacijama crnaca, koje veze nemaju ni sa kakvim rioting situacijama, u kongresu ili tokom BLM protesta. Kad god se ljudi pozivaju na privilege narrative, konačni zaključak bukvalno nikad ne ispadne poziv na umerenost i neiživljavanje. Svaka teza u stilu "Eee, video bi ti da nisi cis might whale, jebali bi ti milu majku" sugeriše samo da je to jebanje majke normalna stvar, default standard. Da je svako koga policija ne ugazi i ne ustreli vanredno dobro prošao. Posledica tu nije uspostavljanje zamišljenog pariteta, već normallizacija nasilja. Ali da ne dužim sad, uživajte u prenosu. O ovome smo već odavno pričali povodom policijskog upucavanja. (Ljudi tutumračili "belca nikad ne bi ovako upucali", onda im se okači gomila snimaka gde belca isto tako upucaju, a odgovor izostane ) Obrati pažnju: 6
levi Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 12 minutes ago, Hamlet Strašni said: Ma naravno. Govorim o osećaju iz stomaka, koji mi se javlja na trenutke. razum kaže jedno, ali srce stomak vuče na drugu stranu ne daj se 1
Weenie Pooh Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 aha, treba tebe i budju slusati, svi su oni isti. Nisu isti, postoje raznorazne vrste govnara. Tebe navijačke anti-GOP strasti sprečavaju da prepoznaš jad i bedu u sopstvenom taboru, ali dobro, imam razumevanja, nekad i ja tako razmišljam. Kad je fudbal u pitanju, doduše, ali ipak.
Dankan Ajdaho Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 I tako je danas svaka ozbiljna karijera žutog govneta konačno završena. Mnoga će se glava u Amerikama noćas zapitati "Jesmo li se mi za to borili?"
Popular Post pacey defender Posted January 6, 2021 Popular Post Posted January 6, 2021 Inače, način protesta i razlog protesta treba uvek sagledavati zajedno. Ja načelno nemam nikakav problem sa upadom u Kapitol, Narodnu skupštinu Savezne Republike Jugoslavije, predstavničko telo planete Jupiter ili Dume autonomne pokrajine Saturnovog prstena. Sve dok je razlog na mestu. Neki put mora tako, kada nema druge opcije i kada je cilj ispravan. Ovo sada je prosto ludost, pokušaj gubitnika da ostane na vlasti. 10
Recommended Posts