cartman Posted December 19, 2020 Posted December 19, 2020 1 hour ago, John Coltrane said: Salah (C) Iskukasmo ga majstorski
John Coltrane Posted December 19, 2020 Posted December 19, 2020 11 minutes ago, cartman said: Iskukasmo ga majstorski U maniru najvećih jinxera
levi Posted December 19, 2020 Posted December 19, 2020 svaki put kad filozofiram sa kapitenom, zajebem se
keljans Posted December 20, 2020 Posted December 20, 2020 A da pogasimo svi naloge 😏 https://sport.blic.rs/fudbal/evropski-fudbal/ana-lakic-fantazi-premijer-liga-2020-tviter-pozarevac-fantasy/8fnfe9w
ducca Posted December 20, 2020 Posted December 20, 2020 Što, zato što je žensko ispred svih nas? Loš ti je komentar prilično. Ani svaka čast, šteta što ovo kolo nema Bruna ali srećom tu je Firmino da kompenzuje.
Redoran Posted December 22, 2020 Posted December 22, 2020 Kakvo epsko klanje sa United City MCFC Sudarili smo se sa petoricom istovetnih vedeta (Justin, Salah, Grealish, Son, Kane) tako da su odlučivale nijanse. Ja poslao na klupu Justina a u odbranu stavio Dallasa, očekujući da će LFC da prođe bolje nego LCFC I naravno dao traku Kejnari a protivnik Salahu. Kako sam ga, za ime sveta, pobedio onda? Pa, tako što su Vardy i Wilson malkice izvadili stvar. Ali ne bi mi ni to pomoglo da se desilo samo jedno od sledećeg: - da Dallas nije ničim izazvan zabio na OT i završio sa 5 poena umesto sa -1 - da Watkinsu (protivnikovom napadaču) nije poništen gol protiv WBA usled milimetarskog zaleđa - da se Chillwell nije sinoć povredio u 10. minutu i tako izbio protivniku minimum 5 poena iz džepa I tako ja uzmem ovo sa 5p razlike jer mi je Justin ušao sa klupe i doneo 8p. A ušao je sa klupe jer je u prvih 11 bio Gross koji je presedeo ceo meč protiv SHU na klupi. Inače, njega sam specijalno za ovo kolo doveo kao neko tajno oružje koje je trebalo da donese poene tamo gde je protivnik bio tanak Od subote do ponedeljka pomno pratio dešavanja. Zbog ovakvih vikenda igram fantasy. Sve najbolje MCFC u nastavku sezone. 4
Mindaugas Žukauskas Posted December 22, 2020 Posted December 22, 2020 Dobro su se pošibali i rrr i dzony kesh.
John Coltrane Posted December 22, 2020 Posted December 22, 2020 Kakav antiklimaks™ da ubijem protivnika sa Salahom (c) a on mi vrati sa B.Fernandesom (c). Ne bi bilo čudno da on ne navija za Liverpul. 83-86 na kraju.
copkillah Posted December 22, 2020 Posted December 22, 2020 (edited) Izvini, otkad fantazi ima veze sa navijanjem? Edited December 22, 2020 by copkillah
cartman Posted December 22, 2020 Posted December 22, 2020 4 hours ago, Redoran said: Kakvo epsko klanje sa United City MCFC Sudarili smo se sa petoricom istovetnih vedeta (Justin, Salah, Grealish, Son, Kane) tako da su odlučivale nijanse. Ja poslao na klupu Justina a u odbranu stavio Dallasa, očekujući da će LFC da prođe bolje nego LCFC I naravno dao traku Kejnari a protivnik Salahu. Kako sam ga, za ime sveta, pobedio onda? Pa, tako što su Vardy i Wilson malkice izvadili stvar. Ali ne bi mi ni to pomoglo da se desilo samo jedno od sledećeg: - da Dallas nije ničim izazvan zabio na OT i završio sa 5 poena umesto sa -1 - da Watkinsu (protivnikovom napadaču) nije poništen gol protiv WBA usled milimetarskog zaleđa - da se Chillwell nije sinoć povredio u 10. minutu i tako izbio protivniku minimum 5 poena iz džepa I tako ja uzmem ovo sa 5p razlike jer mi je Justin ušao sa klupe i doneo 8p. A ušao je sa klupe jer je u prvih 11 bio Gross koji je presedeo ceo meč protiv SHU na klupi. Inače, njega sam specijalno za ovo kolo doveo kao neko tajno oružje koje je trebalo da donese poene tamo gde je protivnik bio tanak Od subote do ponedeljka pomno pratio dešavanja. Zbog ovakvih vikenda igram fantasy. Sve najbolje MCFC u nastavku sezone. Kad ovo vidim ovako taksativno navedeno mogu samo da zaplacem... po drugi put Nadam se da cemo popiti po pivo dok slavimo promociju u Premer!
Lezilebovich Posted December 22, 2020 Posted December 22, 2020 Smara vise ovo jedinstvo igrackog kadra... Bilo bi dobro da mudraci iza FPLa smisle neki nacin za padanje cena baziran na neucinku i neposedovanju igraca, a ne samo ba transferout, kako bi se moglo vise kombinovati... 1
copkillah Posted December 22, 2020 Posted December 22, 2020 E i meni se čini da su ove sezone timovi sličniji nego ikada, tj broj kombinacija je relativno mali.
189- Posted December 22, 2020 Posted December 22, 2020 meni bas deluje suprotno. u odbrani mnogo vise opcija npr. za sredinu i napad imas vise taktika sto mozes koristiti, nesto sto ranije nije bilo toliko zastupljeno. prethodnih godina su svi imali kdb, salah, taa, lundstram/awb, kane/aguero....
Redoran Posted December 22, 2020 Posted December 22, 2020 Mislim da je u odbrani mnogo više opcija jer velikani veoma slabo klinšituju a odlično se za sada drže razni Sotoni i Vile, pa onda možeš da sastaviš sasvim korektnu odbranu gde niko neće biti skuplji od 5m i prebaciš višak love u srednji red kako bi mogao da priuštiš Salaha, Sona i Bruna plus neka dva poluraspada. U napadu je lakši izbor nego pre jer su Pepovi špicevi truba, Rashford i Firmino nisu vredni tih para a Timo možda i jeste ali ih ne isplaćuje.
levi Posted December 22, 2020 Posted December 22, 2020 treba da se uvede nova pozicija zadnji vezni, da dobija više poena za cs od veznih, a manje od odbrane ili da se svi takvi prebace u odbranu. ovako je cela jedna pozicija bitnih grača nevidljiva za fantazi 4
Recommended Posts