Jump to content
IGNORED

Premier League Fantasy - Premer/Brod/Beton - sezona 2020/21

Recommended Posts

Posted

Pa 18to se igra preko nedelje, kao neko vanredno, a 19to počinje u petak kao i svaka regularna kola, samo što traje do četvrtka što mislim da nikad nije bilo slučaj

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Posted

Ruku na srce imao je par šuteva u okvir i za malo 2 asistencije na kraju kad je Johnstone skidao sve. Uzeću tih 2 poena :D

Posted

mlađani i potentni Neto će mi ući s klupe umeto indisponiranog Mahreza i doneti 9 poena.

e sad, da l će to išta da mi znači protiv Topolice UTD koji je već prvi dan nagruvao 23 poena - teško. smeši se novi poraz.

Posted

@Tolaa

Kakav duel, neizvesno do poslednjeg sudijskog zvižduka i onda egal!

Posted

Sad gledam, bio sam ubedjen u pobedu pošto Griliš nije imao ništa i onda je trebalo da Bruno odigra 60min  bez da primi više od jednog gola. Ali noćas se pojavio 1 bonus za Martineza.

aaaaaaaa živote robijo!!!

Posted
3 hours ago, John Coltrane said:

Sad gledam, bio sam ubedjen u pobedu pošto Griliš nije imao ništa i onda je trebalo da Bruno odigra 60min  bez da primi više od jednog gola. Ali noćas se pojavio 1 bonus za Martineza.

aaaaaaaa živote robijo!!!

Ja sam bila ubedjena da gubim sve dok Bruno nije izašao. Onda sam se nadala da ce Martinezu da naguraju još jedan poen u BPS-u ne bi li dobio 2 bonus poena umesto jednog, pa da na kraju i pobedim. Ali poštedeli su te. :) 

Posted
6 minutes ago, Moća said:

20 poena na klupi :frust:

25 poena u prvih 11 :frust:

Posted

Rashfordara "jako do sakog kraja" :hail: Doveden na zeton (-4), specijal za fernandesa..... :fantom:

Posted

Jutros promenio sa Salah na Bruna :blush: