December 15, 20204 yr Pa 18to se igra preko nedelje, kao neko vanredno, a 19to počinje u petak kao i svaka regularna kola, samo što traje do četvrtka što mislim da nikad nije bilo slučaj Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
December 15, 20204 yr Ruku na srce imao je par šuteva u okvir i za malo 2 asistencije na kraju kad je Johnstone skidao sve. Uzeću tih 2 poena
December 16, 20204 yr Author mlađani i potentni Neto će mi ući s klupe umeto indisponiranog Mahreza i doneti 9 poena. e sad, da l će to išta da mi znači protiv Topolice UTD koji je već prvi dan nagruvao 23 poena - teško. smeši se novi poraz.
December 18, 20204 yr Sad gledam, bio sam ubedjen u pobedu pošto Griliš nije imao ništa i onda je trebalo da Bruno odigra 60min bez da primi više od jednog gola. Ali noćas se pojavio 1 bonus za Martineza. aaaaaaaa živote robijo!!!
December 18, 20204 yr 3 hours ago, John Coltrane said: Sad gledam, bio sam ubedjen u pobedu pošto Griliš nije imao ništa i onda je trebalo da Bruno odigra 60min bez da primi više od jednog gola. Ali noćas se pojavio 1 bonus za Martineza. aaaaaaaa živote robijo!!! Ja sam bila ubedjena da gubim sve dok Bruno nije izašao. Onda sam se nadala da ce Martinezu da naguraju još jedan poen u BPS-u ne bi li dobio 2 bonus poena umesto jednog, pa da na kraju i pobedim. Ali poštedeli su te.
December 18, 20204 yr Rashfordara "jako do sakog kraja" Doveden na zeton (-4), specijal za fernandesa.....