zoki Posted December 15, 2020 Posted December 15, 2020 Pa 18to se igra preko nedelje, kao neko vanredno, a 19to počinje u petak kao i svaka regularna kola, samo što traje do četvrtka što mislim da nikad nije bilo slučaj Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
ducca Posted December 15, 2020 Posted December 15, 2020 Ruku na srce imao je par šuteva u okvir i za malo 2 asistencije na kraju kad je Johnstone skidao sve. Uzeću tih 2 poena
Svarog Posted December 16, 2020 Author Posted December 16, 2020 mlađani i potentni Neto će mi ući s klupe umeto indisponiranog Mahreza i doneti 9 poena. e sad, da l će to išta da mi znači protiv Topolice UTD koji je već prvi dan nagruvao 23 poena - teško. smeši se novi poraz.
John Coltrane Posted December 18, 2020 Posted December 18, 2020 @Tolaa Kakav duel, neizvesno do poslednjeg sudijskog zvižduka i onda egal!
John Coltrane Posted December 18, 2020 Posted December 18, 2020 Sad gledam, bio sam ubedjen u pobedu pošto Griliš nije imao ništa i onda je trebalo da Bruno odigra 60min bez da primi više od jednog gola. Ali noćas se pojavio 1 bonus za Martineza. aaaaaaaa živote robijo!!!
Tolaa Posted December 18, 2020 Posted December 18, 2020 3 hours ago, John Coltrane said: Sad gledam, bio sam ubedjen u pobedu pošto Griliš nije imao ništa i onda je trebalo da Bruno odigra 60min bez da primi više od jednog gola. Ali noćas se pojavio 1 bonus za Martineza. aaaaaaaa živote robijo!!! Ja sam bila ubedjena da gubim sve dok Bruno nije izašao. Onda sam se nadala da ce Martinezu da naguraju još jedan poen u BPS-u ne bi li dobio 2 bonus poena umesto jednog, pa da na kraju i pobedim. Ali poštedeli su te.
pantelia Posted December 18, 2020 Posted December 18, 2020 6 minutes ago, Moća said: 20 poena na klupi 25 poena u prvih 11
Dziber Posted December 18, 2020 Posted December 18, 2020 Rashfordara "jako do sakog kraja" Doveden na zeton (-4), specijal za fernandesa.....
Mindaugas Žukauskas Posted December 19, 2020 Posted December 19, 2020 Jutros promenio sa Salah na Bruna
Recommended Posts