kipo Posted May 11, 2021 Posted May 11, 2021 (edited) Ja ne vidim da je Teles nesto puno bolji od Vilijamsa, to je. Mogao se klinac iskoristiti a pare potrositi na ofanzivnog bekapa za AWB, mada se ne moze za te pare nista pametno angazovati. AWB takodje bas razbija poslednjih poslednjih par utakmica (bez konkurencije), slazu se kockice. Edited May 11, 2021 by kipo
John Coltrane Posted May 11, 2021 Posted May 11, 2021 Žile na SK “Dialoa možemo zvati i Dialo i Amad i Traore”
WTID Posted May 11, 2021 Posted May 11, 2021 1 hour ago, John Coltrane said: Nezainteresovani za LŠ ? Sta ce im to? Samo distrakcija a zna se da ne mogu nista da urade. Prosli put jedva ostase u ligi kad su igrali LS. A i Brendon da ucini bivsem klubu.
John Coltrane Posted May 11, 2021 Posted May 11, 2021 8 minutes ago, WTID said: Sta ce im to? Samo distrakcija a zna se da ne mogu nista da urade. Prosli put jedva ostase u ligi kad su igrali LS. A i Brendon da ucini bivsem klubu. Mislim da bi samo budala odustala od para koje donosi LŠ posle sezone bez prihoda od ulaznica i oko ulaznica.
kipo Posted May 11, 2021 Posted May 11, 2021 Zar nisu dogurali sa Ranijeriem daleko, izbacili Sevilju?
Jean-Luc Picard Posted May 11, 2021 Posted May 11, 2021 Dogurali su najdalje od svih engleskih klubova u LŠ, ali su bili nešto tipa 16 u ligi ili tako nešto. Bukvalno su dugo vremena visili ko luster za opstanak.
Weenie Pooh Posted May 11, 2021 Posted May 11, 2021 1 minute ago, John Coltrane said: Mislim da bi samo budala odustala od para koje donosi LŠ posle sezone bez prihoda od ulaznica i oko ulaznica. Lečester™ je od ulaznica uzimao skromnih 16 miliona te post-šampionske sezone. Od LŠ su inkasirali 70. Poređenja radi, od ligaških TV prava su iste godine uzeli 120. 1
ArleKino Posted May 11, 2021 Author Posted May 11, 2021 16 minutes ago, WTID said: Sta ce im to? Samo distrakcija a zna se da ne mogu nista da urade. Prosli put jedva ostase u ligi kad su igrali LS. A i Brendon da ucini bivsem klubu. 3 minutes ago, Jean-Luc Picard said: Dogurali su najdalje od svih engleskih klubova u LŠ, ali su bili nešto tipa 16 u ligi ili tako nešto. Bukvalno su dugo vremena visili ko luster za opstanak. Nije to bilo toliko do CL koliko do činjenice da je Ranieri bio potrošen i pročitan, a Kante zauzet vođenjem Chelsea do titule prvaka. Izgubili su prvu utakmicu u sezoni prije bilo kakve Lige šampiona od jebenog Hulla koji je jedva skrpio tim za ligu. Distrakcija im je i EL, a Boga mi i FA Kup. Hoće to tako kad imaš udarnih 11 - dok su svi zdravi i neizmoreni, sve ide k'o po špagi. Čim se ubaci potreba za rotacijom, točkovi otpadaju™ tokom zimske vožnje. 2
Facundo Orellana Posted May 11, 2021 Posted May 11, 2021 Jeste, pare im ne trebaju, pa će elegantno da propuste West Ham ili Liverpool. Usrali su se, kao i prošle sezone, samo će se ove godine dokopati nekako Top 4.
copkillah Posted May 11, 2021 Posted May 11, 2021 Nije mi jasno što je Ole odmarao igrače kada se meč u četvrtak neće odigrati pa će biti registrovan za Liverpul 3-0
John Coltrane Posted May 11, 2021 Posted May 11, 2021 13 minutes ago, Weenie Pooh said: Lečester™ je od ulaznica uzimao skromnih 16 miliona te post-šampionske sezone. Od LŠ su inkasirali 70. Poređenja radi, od ligaških TV prava su iste godine uzeli 120. Malo li je na ovu skupoću?!
Baldrick S. Posted May 11, 2021 Posted May 11, 2021 Cestitke Oleu sto umesto da juri titulu odmara igrace za Liverpul. Zasluzeno Siti.
Pokojni Ruxin Posted May 11, 2021 Posted May 11, 2021 i to sad kad se baš zakuvalo, proigro i bisaka lol
Recommended Posts