John Coltrane Posted May 7, 2021 Posted May 7, 2021 Lester u padu forme, osakaćen povredama kao i prošle sezone...oh wait
Weenie Pooh Posted May 7, 2021 Posted May 7, 2021 No Arsenal player has outscored Willock (5 goals) in the Premier League since he joined Newcastle on loan. 1
Mindaugas Žukauskas Posted May 7, 2021 Posted May 7, 2021 Ovo je dobar rez za čekićare. Brendon će se opet zagrcnutiviško TM
kipo Posted May 7, 2021 Posted May 7, 2021 Junajted ce se okliznuti bar jednom u sledecih 3, tako da je ovo super
Jeremija Posted May 7, 2021 Posted May 7, 2021 (edited) Kako kilave timovi iza nas, ne bi me iznenadilo da ovih 67 poena (koliko trenutno imamo) bude dovoljno i za drugo mesto. Šansa za Leicester je ako budemo igrali u oslabljenom sastavu jer 2 dana kasnije imamo meč sa Liverpool-om. Inače tri zadnje utakmice su im - United u gostima, Chelsea u gostima i Spursi kod kuće, a izmedju njih u sendviču je i FA Cup finale. Edited May 7, 2021 by Jeremija
Mercuzzio Posted May 8, 2021 Posted May 8, 2021 Kakav je cirkus Medrano postao Totenhem. Samo u prvom poluvremenu protiv Leeds-a videli smo Regullona i Llorisa kao aktere sjajne slepstik scene, pa onda Aurier koji dupetom ispucava loptu iz kaznenog, Llorisovo boksovanje lopte za udžbenike kako se to ne radi, za malo neprecizan Bejlov udarac glavom ka golu Llorisa posle Lidsovog kornera, Alijev momenat genioznosti i Lo Celsovo neverovatno uklizavanje u prazno. Sve to je upotpunio VAR sa mikrometarskim ofsajdom.
John Coltrane Posted May 8, 2021 Posted May 8, 2021 Mislim da nije bilo fer prema Murinju što mu nisu dozvolili da igra finale, do kog je stigao. Kako će se Totte dovući do kraja sezone mislim da najmanje zavisi od Mejsona. 1
Mercuzzio Posted May 8, 2021 Posted May 8, 2021 Mejson je nebitan. On je bio najjeftinija opcija. Ne verujem da je Murinju zinulo dupe za trofejom Liga Kupa pa da se nešto uvredi što nije vodio Totenhem u finalu u kome su mu šanse bile 20%.
John Coltrane Posted May 8, 2021 Posted May 8, 2021 Totteu je ozbiljno zinulo dupe za trofejom obzirom kad su zadnji put nesto osvojili.
Recommended Posts