Sandens Posted January 26, 2021 Posted January 26, 2021 hocu west ham da gledam i cetvrtkom sledece sezone aka europe league here we come. (to se nece preterano dopasti mojoj lepsoj polovini).
John Coltrane Posted January 26, 2021 Posted January 26, 2021 13 minutes ago, Sundance Kid said: hocu west ham da gledam i cetvrtkom sledece sezone aka europe league here we come. (to se nece preterano dopasti mojoj lepsoj polovini). A što ne utorkom/sredom?
Sandens Posted January 26, 2021 Posted January 26, 2021 2 minutes ago, John Coltrane said: A što ne utorkom/sredom? mi cekicari smo skromni ljudi.
Mindaugas Žukauskas Posted January 26, 2021 Posted January 26, 2021 Baš dosta bizarnosti na St.Džejmsizu. Prvo je Dalas dao gol rukom od prečku, tako što je lobovao golmana nekim odbojkaškim kuvanjem dok je bio u klizećem startu. Potom se Schaar unosi u lice Rodrigu da nešto rasprave, a ovaj samo leže na travu u maniru rasnih Španaca, ali nije se previjao i glumio da je dobio udarac, nego samo tako zalegao . Na kraju, Harison skrlja Almirona i na nož ga dočekuje Vilson, gura ga u grudi, ali tako da ovaj opet udara mučenog Almirona koji se tek jedva pridigao, i opet ga posla na patos. Ali ipak izdominirao Vlada Novaković u svoj svojoj bizarnosti bavljenja komentatorskim poslom, spominjanem Miđtilanda u ovakvoj utakmici i još štošta. Nemam više stomak za ovu budalu.
Jean-Luc Picard Posted January 26, 2021 Posted January 26, 2021 2 minutes ago, John Coltrane said: A što ne utorkom/sredom? Ovo me podsetilo na onu Ibrahimovićevu "Zlatan ne igra fudbal četvrtkom" kad je prvobitno odbio Junajted koji je tada igrao Ligu Evrope. Šalu na stranu, ne pamtim WHU da je odigrao gledljiviju utakmicu. Da je bilo imalo više spretnosti i sreće, ovima je ponovo mogao da se dogodi Liverpul.
189- Posted January 26, 2021 Posted January 26, 2021 8 minutes ago, Skyhighatrist said: oh ne, eno ga alonso u pozadini
Jean-Luc Picard Posted January 26, 2021 Posted January 26, 2021 Quote Tomas Soucek vs Palace (West Ham Rank) Touches | 74 (1st) Aerials Won | 4 (1st) Tackles | 4 (1st) Tackles Success | 100% (1st) Interceptions | 3 (1st) Dribbles Past | 0 (1st) Shots on Target | 3 (1st) Goals | 2 (1st)
kipo Posted January 26, 2021 Posted January 26, 2021 Evo, poen za pravilo da se ceka sa podizanjem zastavice
Milošica Posted January 26, 2021 Posted January 26, 2021 Dobar je ovaj brat desnog beka Junajteda koji je unutra i koji je jedan.
Recommended Posts