Lancia Posted May 29, 2021 Posted May 29, 2021 Ne znam jbg, ja fudbal gledam zbog fudbala, ove godine je PSG bila ta ekipa, cije su utakmice bile najlepse za gledanje. Njihova istorija?¿ Boli me bas uvo. 2
Bogotac Posted May 29, 2021 Posted May 29, 2021 Videc celu delegaciju Bajerna na stadionu,kako li pizde oni sto ona dvojica nisu kod njih.Stize u roku od 2 godine ponuda za obojicu.
Bustin Posted May 29, 2021 Posted May 29, 2021 2 hours ago, John Coltrane said: @Bustin Čestitke. Hvala. Kad sam video sastav, bilo mi je jasno. Pep je lood!
Mindaugas Žukauskas Posted May 30, 2021 Posted May 30, 2021 Ništa zanimljivije od čitanja likova koji nisu gledali utakmicu/gledaju 2 utakmice godišnje, kako komentarišu da je tekma sranje. More of the same, please 1 1
MiddleClass Posted May 30, 2021 Posted May 30, 2021 Jesam lijepo rekao da je Pep nistica od trenera? Celsi
MocaVukotic Posted May 30, 2021 Posted May 30, 2021 Meni su najsmesnije bile one proredjene tribine, tacno je fudbal zasluzio da mu se desi covid19.
John Coltrane Posted May 30, 2021 Posted May 30, 2021 7 hours ago, Bustin said: Hvala. Kad sam video sastav, bilo mi je jasno. Pep je lood! Pred meč sam bio ravnodušan, pregadni su mi i jedni i drugi. Ali kad videh Peparin Gung ho kao da jure gol razliku kod nekog Skantorpa, sve mi je bilo jasno.
copkillah Posted May 30, 2021 Posted May 30, 2021 I koliko Čelsiju znači sad kad imaju golmana a ne kiksaru...Bogami zamalo da kiksne na kraju kada je na kolenima ispratio let lopte preko gola.
Weenie Pooh Posted May 30, 2021 Posted May 30, 2021 2 minutes ago, copkillah said: Bogami zamalo da kiksne na kraju kada je na kolenima ispratio let lopte preko gola. Ih, ti kao da si zaboravio šta je kiks golmana u finalu 2
copkillah Posted May 30, 2021 Posted May 30, 2021 Zli čoveče, ovo sam bio potisnuo...Ovo služi da se čeličiš 4
W.F.C. Posted May 30, 2021 Posted May 30, 2021 Karijus je najjaci ikad, zgrozio mi je finale LS kao takvo. 1
John Coltrane Posted May 30, 2021 Posted May 30, 2021 1 minute ago, MiddleClass said: Ali da Elitina skola fudbala rijesi finale... Džaba trošiš tastaturu, sve i hettrik da je zabio pisalo bi se o nekom drugom...
Weenie Pooh Posted May 30, 2021 Posted May 30, 2021 Nema pravde za 1 Kaija Evo ti bar Guardian, opevavaju mu lik i delo. Mada i oni su damning with faint praise: "For a forward long earmarked for greatness, Havertz seems to have spent quite a lot of his career biding his time, trying to convince people that he’s as good as everyone says. After a breakthrough season at Bayer Leverkusen in 2018-19, his output slowed the following year. For much of his time at Chelsea since signing for £62m last summer, Havertz has had the air of a uncomfortable fit in a transitional team, a player still trying to find his place." Ne pominju ulogu Stonsa kod gola, naravno, za sve im je kriv glupi Zinčenko...
Recommended Posts