Jump to content
IGNORED

FK Partizan 2020/21

shimpu

Recommended Posts

Posted (edited)

Bravo golmane :hail:

Lazar ima gori centarsut od Cirkovica.

Brat Natko :)

Edited by Cash
Posted

Sramotno je da Jojic uopste igra fudbal,covek je rekreativac.

Posted

Fića.

Lepo ovo izgleda.

• +1 1
Posted

Petarda po petarda, al repu ne izvukoše 

Posted

Bravo momci, bravo.

Pravo je uživanje gledati ova rutiniranja pod komandom pukovnika Stanojevica (jedan je general). Granitna odbrana, leprsav napad i iskazana briga za mentalno zdravlje navijača koji nakon dužeg vremena mogu posmatrati ligaške duele bez flaše rakije ili kutije bensedina pored sebe.

• +1 3
Posted

ja se sećem derbija negde u srednjoj školi, da li je bila 96, 97 ili 98 kad smo na našem stadionu dobili cigane sa 3:0 na današnji dan i pevali im pola utakmice: ci ga ni ma srećan osmi mart,.... 

pred kraj utakmice i sneg provejao, a ceo jug peva. više i ne misliš na neopravdane časove s kojih si pobegao i šta će ti reći kući. crno belo pod kožom. kakvo sećanje

• +1 3
Posted

Sećam se ja te tekme, i skandiranja :D

Posted
14 minutes ago, twisted said:

ja se sećem derbija negde u srednjoj školi, da li je bila 96, 97 ili 98 kad smo na našem stadionu dobili cigane sa 3:0 na današnji dan i pevali im pola utakmice: ci ga ni ma srećan osmi mart,.... 

pred kraj utakmice i sneg provejao, a ceo jug peva. više i ne misliš na neopravdane časove s kojih si pobegao i šta će ti reći kući. crno belo pod kožom. kakvo sećanje

Pa dobro i treba da im se peva jer je "Crvena Zvezda" ženski rod. Samo ovo cigani po meni nije ok..

A oni nama da pevaju 22.decembra na dan armije. :fantom:

Posted

Izgleda vi nadjoste zrtvenog jarca.:D

Posted

kakvo kršenje zakona, ustava i sve redom. vuletić da je pametan pa da ih tuži. ali se plaši jer na snimku nevolja upravo izjavio da treba da mu donese novac

Posted

Gaženje Rada baš i nije neko postignuće, ali ono nakantavanje Vojvodine delovalo je prilično dobro, uz izuzetnu kontrolu dinamike utakmice: kad nam treba ubrzamo na prvu i dubok presing; kad nam treba razvodnimo i čekamo kontre; reklo bi se da ih je Stanoje prilično opismenio. 

Najbolja stvar liga bez briga je proleće lišeno rezultatskog pritiska, omogućava nam da testiramo klince i razmestimo tim za evropske kvalifikacije. Što se mene tiče, Jović je pun pogodak, verovatno i Džoni, sačekaćemo ga koliko treba. U svakom slučaju koristimo proleće na dobar način i ne gubimo vreme. Meni dosta.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...