ZokiAsov Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 Konacno jedna lagana pobeda. Holender macka, lagano najbolji igrac lige. Savo bi ovo izgubio 1:3 1
Azdaja Posted December 4, 2020 Posted December 4, 2020 Neka, barem onaj klinja Džoni Štulić da dobije šansu od starta
Ted Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 da su igrali od početka možda ne bio ovakvo mučenje potpuno mi je neverovatno da Suma počinje sa klupe ako je spreman
gone fishing Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 želi ser šamrok da na silu vrati zeku u život, kako bi mogao da šutne sumu u januaru, kako je sada jasno da zeki povratka nema biće interesantno šta će šamrok uraditi ove zime
Ted Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 poslednih 5 prvenstvenih 5 pobeda, gol razlika 10-1
ZokiAsov Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 8 minutes ago, Ted said: da su igrali od početka možda ne bio ovakvo mučenje potpuno mi je neverovatno da Suma počinje sa klupe ako je spreman Kaze Samrok da nije suminjo sto posto spreman. Jos jedna vazna pobeda, ovako se osvajajuju titule i kup
Ted Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 1 minute ago, gone fishing said: želi ser šamrok da na silu vrati zeku u život, kako bi mogao da šutne sumu u januaru, kako je sada jasno da zeki povratka nema biće interesantno šta će šamrok uraditi ove zime lud čovek ako to želi.....ali ja u to ne verujem
Ted Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 (edited) pa i ako nije 100% spreman bolje je da igra od početka i da napravimo neki rezultat, nego da se kocka ovako kad vreme curi.....može sigirno da odigra 60 minuta a to je dovoljno Edited December 5, 2020 by Ted
Mark Rothko Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 Kakav je igrač Suma, koliko odskače kvalitetom od ostalih igrača u ligi... kada hoće. I bravo za Džoniku.
Ted Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 (edited) Asano ne može da igra špica, ne može ni da glumi špica.....od toga treba odustati.....guraj Štulića bre, od Asana je na poziciji špica bolji i korisniji sto puta nudim revolucionarno rešenje....popuniti poziciju napadača tako da ne mora ostatak tima da se zlopati (napomena: popunom se ne smatra dovođenje povređenog ili povredama sklonog igrača). gledajući fudbal primetio sam da razni klubovi iz raznih liga i raznih delova sveta pribegavaju vrlo sličnom rešenju. imaju nekoliko igrača koji jesu ili mogu da igraju napadača. ne znam kako našima ova očigledna činjenica promiče godinama. Edited December 5, 2020 by Ted
Recommended Posts