November 20, 20204 yr Popular Post drugari, fala svima rece dr da bi danas trebao biti test, a bezobzira na isti ici cu do njih da me poslusaju stetoskopom. juce prvi dan da sam vise nemao nego imao temp (popodne do uvece, kad je spala posle tusiranja) ali nikad mi nije ovako dugo trajalo. u sustini nisam lose, nista ne boli, sem donjeg dela ledja. i dojaja sam malaksao, ko da sam tek sisao sa vrteske fazon. mislim da sam ipak zabo nesto od dece prijatelja sa kojima sam se igrao preprosli vikend, a koja jos idu u vrtic. ali kakogod idem da me poslusaju i da mi mozda nesto daju od antibiotika. svabo se na to odluci tek kad je pacijent pred smrt, imaju iz nekog razloga gotovo panican strah od prekomerne upotrebe, ali ja sam balkanska emo pizda ako se ispostavi da sam ovo dvaput imao, igram loto jebeni i vodim vas na krstarenje cim kupim jahtu. edit: nije bila tako visoka kao prosli put, oko 38 sada. juce sam imao do recimo 37.7. pluca nisam jos snimao, ovde fakat kao da malo kaskaju sto se tice dijagnostike za srbijom po pitanju agilnosti. inace mi je utisak da su i ovde stvari polako krenule losim putem, sama cinjenica da na test treba da se ceka skoro nedelju dana mi na to ukazuje. tukli su doduse vec desetak dana po 20+ iljada zvanicno novozarazenih. Edited November 20, 20204 yr by ToniAdams
November 20, 20204 yr 9 hours ago, ToniAdams said: ja osmi dan pod temperaturom, radio u ponedeljak test a lekar mi rece da rez treba sutra da bude gotov. Cuvaj se, pregledaj pluca
November 20, 20204 yr Kasne Nemci sa dijagnostikom, nije kao ovde...Eto, zato smo bolji i od njih, lepo kazu ove bitange
November 20, 20204 yr drugari, fala svima [emoji813] inace mi je utisak da su i ovde stvari polako krenule losim putem, sama cinjenica da na test treba da se ceka skoro nedelju dana mi na to ukazuje. tukli su doduse vec desetak dana po 20+ iljada zvanicno novozarazenih.Ako ti je za neku utehu, ja ljude koje znam a da su čekali rezultate po 2 nedelje su uglavnom bili negativni pa se labaratorije nisu nešto pretrgle da brzo šalju. Aj se nadamo, mada onda ništa loto. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
November 20, 20204 yr al ovo govno neko me bas lepo mlati pa mi produzili bolovanje, i kao samo da cekam. temp i dalje imam, disanje regularno, saturacija 95-97, rece cova da cekam da prodje. smesno sto na rezultatu pise da ako simptomi potraju, ponovim test. rispekt. a meni ostaje zal sto nisam postao prvi forumas povratnik :(