November 19, 20204 yr 13.dan. Šesti dan se osećam dobro. Izuzetan čudan grip u mom slučaju, jedan dan sam se osećao dobro, drugi dan me razbija užasna malaksalost i umor. Nagle promene stanja. Kašalj se pojavio tek peti ili šesti dan. Temperaturu sam imao oko pola sata šesti dan. Kovid ambulanta u Novom Sadu je sada već pretrpana, ljudi koji dolaze uveče sa temperaturom bivaju poslati kući, zato što broj obolelih ne mogu obraditi za 24 sata, moraju dolaziti ponovo od jutra. Sistem puca. Samo srednje teške i teške slučajeve primaju hitno. Nažalost, svi moraju da čekaju satima, ako im nije jako loše. Čuvajte se koliko možete, nažalost previše je asimptomatskih u populaciji koji mogu preneti zarazu. Takođe, prenošenje virusa dok i ne znate da ste zaraženi je snažan okidač za eksplozivno širenje iste.
November 19, 20204 yr saznah za 2 slučaja korona virusa kod osoba koje dobro znam. oba su najverovatnije posledice radnog okruženja.
November 19, 20204 yr ja osmi dan pod temperaturom, radio u ponedeljak test a lekar mi rece da rez treba sutra da bude gotov.
November 19, 20204 yr ja osmi dan pod temperaturom, radio u ponedeljak test a lekar mi rece da rez treba sutra da bude gotov. Uff bre 8 dana -.-Je l visoka?
November 19, 20204 yr 20 minutes ago, ToniAdams said: ja osmi dan pod temperaturom, radio u ponedeljak test a lekar mi rece da rez treba sutra da bude gotov. Jbg, drži se Toni, biće to OK... Jesi probao da snimaš pluća?
November 20, 20204 yr 2 hours ago, ToniAdams said: ja osmi dan pod temperaturom, radio u ponedeljak test a lekar mi rece da rez treba sutra da bude gotov. ej! ne daj se, bice to dobro
November 20, 20204 yr 4 hours ago, ToniAdams said: radio u ponedeljak test 'Si ovde ili tamo? Edited November 20, 20204 yr by Skyhighatrist
November 20, 20204 yr 7 hours ago, ToniAdams said: ja osmi dan pod temperaturom, radio u ponedeljak test a lekar mi rece da rez treba sutra da bude gotov. imaš ovde solidnu fan bazu 🙂 čekamo da nam javiš da je sve ok.