November 6, 20204 yr @Have_Fun seti se da je sve haotično inače i da je si samom sebi jedini oslonac. Potraži pomoć ako ne možeš sam. Drži se
November 6, 20204 yr Naplasili ste me sad s tim pregledima Zakazao sam pregled kod kardiologa EKG i UZ A radim i na tome da sredim glavudzu polako
November 6, 20204 yr Naplasili ste me sad s tim pregledima Zakazao sam pregled kod kardiologa EKG i UZ A radim i na tome da sredim glavudzu polako [emoji4]Samo lagano.Nego, ti si u Poljskoj ili ovde? .... Shiit has hit the fan!
November 6, 20204 yr 3 minutes ago, Frank Pembleton said: Samo lagano. Nego, ti si u Poljskoj ili ovde? .... Shiit has hit the fan! Sad trenutno, upravo kuci u SRB nakon godinu dana Inace sam u Poljskoj
November 6, 20204 yr 17 minutes ago, Have_Fun said: Naplasili ste me sad s tim pregledima Zakazao sam pregled kod kardiologa EKG i UZ A radim i na tome da sredim glavudzu polako Ja bih na tvom mestu umesto ekg ipak rezervisao astal u kafani...al dobro sve je stvar izbora...
November 6, 20204 yr Sad trenutno, upravo kuci u SRB nakon godinu dana [emoji4] Inace sam u Poljskoja druze, pa tebe srbija radi mi smo potopljeni u TO do pola chela, ni ushi nam se ne vide, uopshte nismo svesni. mislim, jesmo posredno, ali retko povezujemo simptome.sent from bubamoto
November 6, 20204 yr 6 minutes ago, Apollo Creed said: Ja bih na tvom mestu umesto ekg ipak rezervisao astal u kafani...al dobro sve je stvar izbora... i doktora da povede
November 6, 20204 yr I one dve sestre što će da ga mažu gelom za ekg Edited November 6, 20204 yr by Apollo Creed
November 6, 20204 yr gospa bubo ... poljakinje vise ne smeju da abortiraju, te mu je stoga bolje da se muva sa srpkinjama
November 6, 20204 yr Doktor na opstoj praksi, kada mu se slosi, zove jednu sestru da mu izmeri pritisak na levoj ruci, a zatim drugu da izmeri na desnoj. Ako se rezultati sloze, smugne u setnju. Od viska nece glava da boli. Kod mene malaksalost i dalje prilicna. Kasalj onako. Temperature nema. Edited November 6, 20204 yr by Miljenko
November 6, 20204 yr gospa bubo ... poljakinje vise ne smeju da abortiraju, te mu je stoga bolje da se muva sa srpkinjama shto da abortira, shta fali poljskoj djeci? hev fane pochni da nas zanemarujesh sace poludimo sent from bubamoto