August 29, 20222 yr Popular Post Deluje ok, ide na vađenje krvi i kontrolu ovih dana, pa ćemo videti, nekoliko dana već nema temp, povremeno kašlje i malaksao je
August 29, 20222 yr Posle mene, evo i dete da upišem; sinoć se sa ona i gospođa vratile sa mora, tokom puta mala temperatura i njanjavost. U toku noći temp skočila na 39 I počeo kašalj, dali joj brufen pa se spustila. Jutros 38 temperatura plus kašalj i sline; odradili kućni test pozitivan; otišli u kovid ambulantu i tamo brzi test pozitivan i dobila terapiju (samo vitamini, cink i Probiotic). Za sada nema temperaturu ali kašlje prilično. Edit: Gospođa je dobro i bez simptoma. Edited August 29, 20222 yr by vorda
August 30, 20222 yr Popular Post Mama je bolje, temperatura je spala. Ostali simptomi jos uvek po starom.
August 30, 20222 yr Vi koji ste imali kašalj koji svrbi u grlu od kovida, jeste li pili neki sirup i koji? Tnx
August 30, 20222 yr 22 minutes ago, Svemir Zeka said: Vi koji ste imali kašalj koji svrbi u grlu od kovida, jeste li pili neki sirup i koji? Tnx Зар се то пита на форуму? И да ти неко сад напише: "пиј то и то", ти би попила, стварно, стварно? Узгред, званични став британске медицине је да мед отклања симптоме кашља. (симптоме, не узрок)
August 30, 20222 yr 1 minute ago, Duhovnost, ljubav i med said: Зар се то пита на форуму? И да ти неко сад напише: "пиј то и то", ти би попила, стварно, стварно? Узгред, званични став британске медицине је да мед отклања симптоме кашља. (симптоме, не узрок) Što da ne pitam? Ako su imali taj simptom, možda im je lekar dao ili su sami otkrili, kao ja onaj svoj zavisnički sprej za nos, koji sam savetovala forumu pa je pola njih kupilo Edited August 30, 20222 yr by Svemir Zeka
August 30, 20222 yr Океј, онда изволи моју препоруку, мада нисам квалификован да препоручујем: https://rs.n1info.com/zdravlje/a631723-naucnici-med-se-pokazao-kao-bolje-sredstvo-za-lecenje-kaslja-i-prehlade-od-pojedinih-lekova/
August 30, 20222 yr Hvala ti, već jede med. Nego, čula sam da se ljudi žale baš na to u poslednjem soju korone: svrab u grlu, kako mi ona opisuje, pa rekoh da vidim jel bolji bršljan ili beli slez ili šta već.
August 30, 20222 yr Meni one Isla Moos pomognu grlu, ali ne sve već serija Med Voice - te su valjda jače ili šta je već caka kod njih, nisam se udubljivala. //Mnogo bolje nego med i limun, koji se praktikuju u mojoj porodici
August 31, 20222 yr 6 hours ago, msv said: Islandski lišaj? Da, da, meni to pomogne za suvo grlo. Probaćemo.
August 31, 20222 yr 8 hours ago, Svemir Zeka said: Vi koji ste imali kašalj koji svrbi u grlu od kovida, jeste li pili neki sirup i koji? Tnx meni za grlo pomaze propolis u spreju sa alkoholom... caj neki, med.. sve su to dobri saveti.
August 31, 20222 yr Prskala je to (kćer) na početku, dok je bolelo grlo, sad kad su prošle temperature i glavno, kašlje tako i nervira je. A lekar joj ništa nije ni dao, samo da leži još ovu nedelju. Pa pošto su pozitivni pričali da imaju baš taj simptom, rekoh možda ima neki hint kako da ga se rešimo.
August 31, 20222 yr On 30.8.2022. at 2:20, Radoye said: Mama je bolje, temperatura je spala. Ostali simptomi jos uvek po starom. Hoce da potraju nus efekti kod starijih cak i kad glavni udar sa temperaturom prodje. Moja «prosla» kroz to pre nedelju i po. Isto vakcinisana po PS, ali dijabeticar. Nije povracala, ali joj se pojacalo preznajanje i nekad je hvata napad kaslja nocu. Spada u tvrde orahe i ne zali se gotovo nikad, no kaze da ovakav virus nije dozivela nikad. Samo da se provuku sa sto manje posledica.
August 31, 20222 yr Ma i meni se vukao kasalj nedeljama nakon sto su svi ostali simptomi prestali i testovi postali negativni, kako nece zeni od 70+... Samo kad je temperatura spala, sad se manje sekiram...