August 15, 20222 yr 20 minutes ago, InvisibleLight said: Kod nas vise ne prepisuju vitamine posebno vec imunnita rastvor (kesica na dan) Kako je kod tebe?
August 15, 20222 yr 4 minutes ago, Sandradjer said: Kako je kod tebe? Ok skroz , hvala, sad merila T 37, tokom celog dana 36,5 Samo me nervira totalna zagusenost nosa, iako bez curenja. no to mi problem i inace,na levu nozdrvu apsolutno ne disem a sad tek kunjam na obe...
August 15, 20222 yr 7 minutes ago, InvisibleLight said: Ok skroz , hvala, sad merila T 37, tokom celog dana 36,5 Samo me nervira totalna zagusenost nosa, iako bez curenja. no to mi problem i inace,na levu nozdrvu apsolutno ne disem a sad tek kunjam na obe... Sad jos da krenes da zanosno trepces poluotvorenih usta, svaki frajer je tvoj
August 15, 20222 yr 20 minutes ago, InvisibleLight said: Ok skroz , hvala, sad merila T 37, tokom celog dana 36,5 Samo me nervira totalna zagusenost nosa, iako bez curenja. no to mi problem i inace,na levu nozdrvu apsolutno ne disem a sad tek kunjam na obe... Ima neki Narivent sprej, to je valjda prirodno, cula sam da smiruje nos i sluzokozu nosa. Najvaznije je da ti je opste stanje ok
August 15, 20222 yr 2 minutes ago, Sandradjer said: Ima neki Narivent sprej, to je valjda prirodno, cula sam da smiruje nos i sluzokozu nosa. Najvaznije je da ti je opste stanje ok ma ni blizu prirodnog, čista sintetika, ozbiljan lijek, to propisuje meni moj ORL za smanjenje otoka sluznice i upale iste, odlična stvar, ima onako malo čudan, slatkast ukus.
August 15, 20222 yr 6 minutes ago, James Marshall said: ma ni blizu prirodnog, čista sintetika, ozbiljan lijek, to propisuje meni moj ORL za smanjenje otoka sluznice i upale iste, odlična stvar, ima onako malo čudan, slatkast ukus. Izvinjavam se. Mislila sam da je prirodno, to dao mojoj drugarici dr jer je bila navucena na kapljice za nos . Nista onda bez lekarskog recepta
August 15, 20222 yr Just now, Sandradjer said: Izvinjavam se. Mislila sam da je prirodno, to dao mojoj drugarici dr jer je bila navucena na kapljice za nos . Nista onda bez lekarskog recepta ma mislim da može da se uzima bez ljekarskog recepta, ali ovo je ono, klasična farmaceutska rabota, od tih "prirodnih" idu oni hipertonični rastvori sa morskom soli, one neke srebrne kapi, ti fiziološki rastvori sa eukaliptusom, mentom itd, ovo je ozbiljna stvar, a ima dosta tih supstituta za klasični Olint, no ovaj Narivent je baš za specifične situacije, tipa kad recimo postoji neprohodnost u kanalima između ušiju i nosa i slično. Moj ORL mi je jedan od najboljih drugara, viđamo se vrlo redovno, pa znam sve silne nijanse
August 16, 20222 yr Popular Post Propisno sam odležala svojih 7 dana u izolaciji (izašla sam 2x u nedoba da bacim djubre, to je sve) i danas popodne idem na kontrolu i zatvaranje bolovanja. Još uvek osećam taj neki odvratan ukus od šlajma u ustima, i ne mogu se pohvaliti nekim apetitom i kondicijom kad se krećem. Baš neprijatno i čudno iskustvo, a nije da nisam 3-4x u poslednjih godinu dana bila bolesna. Ovo sranje je nekako drugačije od svega (nadam se da nisam odlepila s mozgom, i da mi je utisak koliko je moguće objektivan) i ne treba ga shvatati lightly. @Mil@n molim te idi kod lekara na pregled. Edited August 16, 20222 yr by pt 2.0
August 16, 20222 yr Popular Post Meni je proslo blizu 45 dana od kako me je ovo uhvatilo i tek sada pocinjem da se osecam kao covek. Mogu da hodam normalnom brzinom (sto znaci brzo), a da ne ispustim dusu posle pedesetak metara. Prestali su intenzivni problemi sa sinusima (prosle nedelje je uletela neka upala retroaktvno, izgledao sam kao covek slon). Probava se vratila u normalu; kasalj minimalno.
August 16, 20222 yr Meni sad, 6.dan nestade culo mirisa.to ide tako pri kraju,jel? (Kiki kaknula na pelenu i kad sam dosla nista , testiram mirise samponima nista) Sad sam ubola i zadnji simptom od onih 12 kolko ih je na onom spisku kad se prijavljujes. Razbija ova moja riječka korona Btw vidim pom8nju se kontrole i testovi, ovde to nema, samo kod izabr.lekara na kraju izolacije,ako zelis (a zelis tj moras zbog bolovanja jel) A malu kujicu cu prebiti, kolko ona mene zajebava to nema nigde, propne se na zadnje noge i grebe da je dignem na krevet, krenem ka njoj i ona pobegne i tako stalno. .❤❤❤❤❤
August 16, 20222 yr Drugari, nisam vas zaboravio, srecno svima..i saucesce za Jumanji, nismo mnogo komunicirali, ali ostavljala je povoljan utisak..
August 16, 20222 yr Popular Post Negativnaaaaaaaa! Mali wtf unosi činjenica da mi je bris u MediGroup u Pariske komune 26 uzela - I kid you not - dugogodišnja radnica iz Maksija kod Fontane. Žena je upadljivog izgleda jer nosi periku na glavi, tako da nema ni teorijske šanse da grešim. Bilo me blam da je pitam otkud ona tu sad. Delom blam, a delom i strah od mogućeg odgovora…. Edited August 16, 20222 yr by pt 2.0
August 16, 20222 yr Nisi se ni ti baš proslavila šaltanjem iz kupovine u Maksiju na bris u MediGroupu.