August 11, 20222 yr Da, pomislio sam da je viša kad se tako treseš. Brz oporavak svima Edited August 11, 20222 yr by mraki
August 11, 20222 yr 1 hour ago, Braća Strugacki said: jebalo mi kevu noćas, tresao sam se kao vibrator na max Uf bre.. Držite se, samo lagano i biće ok
August 11, 20222 yr da se prijavim.....opet pozitivan. za sada blaži simptomi, suv kašalj, zapušen nos, glavobolja koja nije strašna. nema temperature niti neke malaksalosti. očekujem da se svi simptomi pokrenu večeras, čim sudija dune u pištaljku i Partizan zaigra fudbal. i da se pojave novi, na nervnoj bazi
August 11, 20222 yr 39 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ček bre, a kad je bio prošli put? početkom ove godine, sredina januara čini mi se......tad sam čulo mirisa izgubio na neko vreme
August 11, 20222 yr Svima zelim da sto lakse preguraju . Po broju prijavljenih forumasa izgleda hara kovid
August 11, 20222 yr Ovo zlo se izgleda baš širi kao požar Svima vam želim da što pre ozdravite i da prodjete bez posledica