August 8, 20222 yr novi beograd prima bez uputa, dakle i zemun morasent from bash mnogo dobar novi bubamoto
August 8, 20222 yr Pa ne možeš ni doći do izbranog lekara sa simptomima.Mislim po protokolu. ... Shiit has hit the fan
August 8, 20222 yr Negde tokom proleca je bilo ako imas simptome pravac kovid, brzi test, ako je pozitivan u kovidu te prima lekar, ako je negativan kod izabranog lekara
August 8, 20222 yr ja sam išao u medigrup, sve bilo gotovo za oko sat vremena, petak kontrolaUradili to PCR u Medigrup?....shiit has hit the fan.
August 8, 20222 yr Popular Post Mi svi u kući zakačili, redom. Simptomi: visoka temperatura 39,6... traje 2-3 dana sa oscilacijama, 4.dan povremeni grčevi stomaka, non stop preznojavanja, i danas 5.dan malaksalost, brzo umaranje. Računam biće sve ok, prolazi. Muž pozitivan, ja se nisam ni testirala, od lekova samo paracetamol.
August 8, 20222 yr 8 minutes ago, Frank Pembleton said: Uradili to PCR u Medigrup? ....shiit has hit the fan. jok, šta će mi pcr, žena i ja radili kućni iz apoteke i pozitivni, posle rezultati krvi potvrđuju ono što sme već znali
August 9, 20222 yr moja mati trenutno pozitivna. imala simptome prosle nedelje i ja je nekako nagovorim da ide na test. na novom naselju valjda neka kovid ambulanta. radili joj test, vadili krv i poslali kuci u karantin do 14.08 (7 dana). kaze da ima slabost, ali nista tako strasno
August 9, 20222 yr Ja se u subotu vrnuo sa blic odmora u Crnu Goru, nedelja jutro strasna grlobolja, popodne i ponedeljak temp 37.2 nemoc i slabost, danas sve ok manje vise. Jbm li ga sta je. Da, i nenormalna proizvodnja slina Edited August 9, 20222 yr by kipo
August 9, 20222 yr Pozdrav svima, pratim ovu temu od početka i, iako nisam pisao, sve sam vaše borbe vodio... Da li je neko skupio neke korisne savete za Batajnicu? Dedu upravo voze tamo pa bi nam bilo kakav savet dobro došao. Brojevi telefona, termini ostavljanja stvari, sve što znate... I hvala!