Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

novi beograd prima bez uputa, dakle i zemun mora

sent from bash mnogo dobar novi bubamoto

• Replies 8k
  • Views 766.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

Primaju bez uputa

Pa ne možeš ni doći do izbranog lekara sa simptomima.
Mislim po protokolu.

... Shiit has hit the fan

Negde tokom proleca je bilo ako imas simptome pravac kovid, brzi test, ako je pozitivan u kovidu te prima lekar, ako je negativan kod izabranog lekara 

i sad je tako, nishta se nije promenilo shto se toga tiche.

ja sam išao u medigrup, sve bilo gotovo za oko sat vremena, petak kontrola

ja sam išao u medigrup, sve bilo gotovo za oko sat vremena, petak kontrola

Uradili to PCR u Medigrup?

....shiit has hit the fan.
  • Popular Post

Mi svi u kući zakačili, redom. 

Simptomi: visoka temperatura 39,6... traje 2-3 dana sa oscilacijama, 4.dan povremeni grčevi stomaka, non stop preznojavanja, i danas 5.dan malaksalost, brzo umaranje.

Računam biće sve ok, prolazi. 

Muž pozitivan, ja se nisam ni testirala, od lekova samo paracetamol. 

8 minutes ago, Frank Pembleton said:

Uradili to PCR u Medigrup?

....shiit has hit the fan.

jok, šta će mi pcr, žena i ja radili kućni iz apoteke i pozitivni, posle rezultati krvi potvrđuju ono što sme već znali

Nema PCR u privatnim klinikama, samo drzavne i to ako procene da treba.

moja mati trenutno pozitivna. imala simptome prosle nedelje i ja je nekako nagovorim da ide na test. na novom naselju valjda neka kovid ambulanta. radili joj test, vadili krv i poslali kuci u karantin do 14.08 (7 dana). kaze da ima slabost, ali nista tako strasno

Ja se u subotu vrnuo sa blic odmora u Crnu Goru, nedelja jutro strasna grlobolja, popodne i ponedeljak temp 37.2 :dry: nemoc i slabost, danas sve ok manje vise. Jbm li ga sta je.

Da, i nenormalna proizvodnja slina 

tumblr_nbn317ckMh1rp0vkjo1_500.gif

Edited by kipo

kažu slabo ima panadola

Pozdrav svima, pratim ovu temu od početka i, iako nisam pisao, sve sam vaše borbe vodio... 

Da li je neko skupio neke korisne savete za Batajnicu? Dedu upravo voze tamo pa bi nam bilo kakav savet dobro došao. Brojevi telefona, termini ostavljanja stvari, sve što znate... I hvala! 

• Popular Post

nemam savet samo se da poželim da se deda brzo oporavi

Background Picker
Customize Layout