November 30, 20213 yr 20 minutes ago, Have_Fun said: Ja svakako planiram i za vikend da se testiram jer ste me naplasili da sam prebrzo otisao moras da se opustis ... Spoiler have fun
November 30, 20213 yr 2 minutes ago, cedo said: moras da se opustis ... Hide contents have fun Ma znam.. Imas pravo i ti i svi ostali koji mi kazu isto.. al' to ti je kad si ostecen u centralu... Nikad nisam bio ovakav, prosla godina me je slomila zbog raznih stvari koje su se privatno desile, pa onda kovid i zakljucavanja, pa sam se uplasio za moje i brata a ja miljama daleko i ne mogu da dodjem, usput mala operacija ali opet sam kroz to sam prolazio u PL gde jezik ne znam, pa pozitivan na kovid i jebiga.. slomilo me, skontao sam da sam kvarljiva roba.. A ranije ne bih obracao paznju na ovo uopste..
November 30, 20213 yr Just now, Have_Fun said: Ma znam.. Imas pravo i ti i svi ostali koji mi kazu isto.. al' to ti je kad si ostecen u centralu... Nikad nisam bio ovakav, prosla godina me je slomila zbog raznih stvari koje su se privatno desile, pa onda kovid i zakljucavanja, pa sam se uplasio za moje i brata a ja miljama daleko i ne mogu da dodjem, usput mala operacija ali opet sam kroz to sam prolazio u PL gde jezik ne znam, pa pozitivan na kovid i jebiga.. slomilo me, skontao sam da sam kvarljiva roba.. A ranije ne bih obracao paznju na ovo uopste.. svi smo prsli na svoj nacin, ne osecaj se lose. kod mene je jedino bilo oslobadjajuce sto me je posao naterao da udjem u sred razuzdane gomile, pa nemam privilegiju da razmisljam o oprezu, a kad bih pocela - sto je mnogo blize mom zivotnom stilu - verovatno bih brzo slomila. ovde u srbiji je doduse zgodno i sto se skoro uvek odvija i neko vece sranje od virusa paralelno, pa se podeli paznja
November 30, 20213 yr 8 minutes ago, Have_Fun said: Ma znam.. Imas pravo i ti i svi ostali koji mi kazu isto.. al' to ti je kad si ostecen u centralu... Nikad nisam bio ovakav, prosla godina me je slomila zbog raznih stvari koje su se privatno desile, pa onda kovid i zakljucavanja, pa sam se uplasio za moje i brata a ja miljama daleko i ne mogu da dodjem, usput mala operacija ali opet sam kroz to sam prolazio u PL gde jezik ne znam, pa pozitivan na kovid i jebiga.. slomilo me, skontao sam da sam kvarljiva roba.. A ranije ne bih obracao paznju na ovo uopste.. nista ti nisi u ostecen ... na sve ovo govno deluje lose pitanje je kako ces da se postavis svi imamo privatnih problema manjih ili vecih ... to se zove zivot ... cekaj da prodjes cetrdesetu pa ces da vidis da li si i koliko kvarljiva roba ja moju familiju nisam video evo sad ce dve godine, a svake godine sam isao po dva puta godisne po par nedelja. deca ce zaboraviti rodbinu, bracu i sestre opet, danas je barem lako da se cujes i vidis ... deca najvise trpe ako ti nesto ne odgovara, menjaj ... nemoj da trpis i uleces u vilajete mozga
November 30, 20213 yr moram priznati da je zivot bez cula mirisa nekako oslobadjajuci [emoji38]ol:jelda da je krejzi [emoji38]ol:ja i sad posle 7 nedelja, kad se to vec formalno sredilo, imam povremeno neke mirisne ispade, da tripujem moshusne parfeme, przene dzigerice, kanalizacije, svashta neshto sent from novi mnogo jak bubamoto.
December 1, 20213 yr Popular Post On 26.11.2021. at 8:31, bags said: Troje testiranih ukucanih i sve troje zarazeno. Cerka nazalost progutala ovaj test za grgutanje. Zena i ja opet negativni. Mozemo napusiti karantin posle 6. dana tj. danas. Taman mi se tost i ogadio... Sin posto nije vakcinisan tek u subotu moze raditi test i ako je negativan i on je zavrsio i moze u ponedeljak u skolu. Cerka nekim cudom sve vreme negativna. MAda meni ti deciji testovi sto uzimaju sa obraza nesto i ne ulivaju poverenje. Odlicno smo prosli. Edited December 1, 20213 yr by bags
December 1, 20213 yr Stigli novi rezultati: trojica su pozitivni, trojica negativni.. sad razmisljamo da li da za vikend mi negativci odradimo jos jedan test, makar brzi..
December 1, 20213 yr @gospa buba e pa ja sam prvi dan bez mirisa imala neke mahove smrada nekih carapa ali sad mi je super..nemam pojma da li ja smrdim,juce smo rucali podvarak koji je stajao tu pored mene ostatak dana,veceram sardinu u ovoj sobi gde spavamo...nista mi ne smeta...1 opsta oslobodjenost
December 1, 20213 yr 45 minutes ago, ivy said: @gospa buba ,veceram sardinu u ovoj sobi gde spavamo... Jesus fucking Christ!
December 1, 20213 yr @I*m with the pilots pa to ti pricam inace uvek se stim onog filma Bandits sa Brusom Vilisom i Kejt Blanshet gde Bili Bob Torton kroz ceo film tripuje da osetim miris spaljenih kostiju ili kose