September 23, 20213 yr drugar, 47 godina, dijabeticar, pozitivan posle 2 sinofarma i 1 fajzera. posle sinofarma nije bio razvio antitela, merio negde proletos. za sada temp, nije strasno, verujemo da ce biti ok. prvi slucaj za koji znam pouzdano da je proslo bar mesec dana od trece doze, zato i pisem.
September 24, 20213 yr Popular Post 8 hours ago, Aleksija said: drugar, 47 godina, dijabeticar, pozitivan posle 2 sinofarma i 1 fajzera. posle sinofarma nije bio razvio antitela, merio negde proletos. za sada temp, nije strasno, verujemo da ce biti ok. prvi slucaj za koji znam pouzdano da je proslo bar mesec dana od trece doze, zato i pisem. nije retkost, nije primaran cilj vakcine da ostaneš negativan nego da ne završiš na intenzivnoj. Tako da ako bude bila “samo” temperatura biće sve OK a drugaru želim brz oporavak
September 24, 20213 yr 9 hours ago, Aleksija said: drugar, 47 godina, dijabeticar, pozitivan posle 2 sinofarma i 1 fajzera. posle sinofarma nije bio razvio antitela, merio negde proletos. za sada temp, nije strasno, verujemo da ce biti ok. prvi slucaj za koji znam pouzdano da je proslo bar mesec dana od trece doze, zato i pisem. Da li je drug prelezao virus prije vakcina? Brz oporavak.
September 24, 20213 yr 11 hours ago, Aleksija said: drugar, 47 godina, dijabeticar, pozitivan posle 2 sinofarma i 1 fajzera. posle sinofarma nije bio razvio antitela, merio negde proletos. za sada temp, nije strasno, verujemo da ce biti ok. prvi slucaj za koji znam pouzdano da je proslo bar mesec dana od trece doze, zato i pisem. Bice on ok, slucaj iz moje okoline: penzioneri, 70+, oboje sa ozbiljnim plucnim bolestima, 10 dana od 3.doze Sinofarma zakacili koronu. Par dana ne preterane temperature, kasljanja i bolova u telu. Ono ih sad ko novi.Bojim se da bi ishod bio drugaciji da nisu vakcinisani 3 puta
September 24, 20213 yr hvala na zeljama za oporavak, za sada ide dobro. malo je spustio gard, bio u vecem drustvu za vikend i eto... samo da podsetim, mada ovde svi svakako znaju, da ni 3 doze nisu garancija nezarazavanja. a inace, zaista nikad vise ljudi nisam znala da su fasovali - sinoc cujem za jednu stariju osobu kojoj bukvalno samo deca sa kn maskom ulaze u kucu, ona ne izlazi. sinovi nemaju simptome, svi vakcinisani, naravno. ovo vec kao da je neka delta na steroidima. @kipo nije prelezao. Edited September 24, 20213 yr by Aleksija
September 24, 20213 yr Sva sreća pa je primio tri doze, biće dobro. Imam utisak (na osnovu šta sam čula sve) da su dijabetičari najrizičnija grupa od "redovnog" stanovništva.
September 24, 20213 yr Izgleda da jesu. Ono sto sam pratila u vecini drzava gde je bilo redosleda u vakcinisanju vakcinisali su ih i pre najstarijih.
September 24, 20213 yr dijabetičarima se ne smeju davati kortikosteroidi, to je već dovoljno za uzbunu dakle, kada zagusti, oni su lišeni dosta moćnog leka
September 24, 20213 yr Popular Post On 21.9.2021. at 9:07, San Epifanio said: Zatvorise i kod nas vrtic za predskolce i mesovitu grupu na dve nedelje. Pored dve vaspitacice, utvrđen je COVID i kod cetvoro dece. Jedan od roditelja ce dobiti potvrdu za regulisanje obaveza kod poslodavca. Ja nisam izdržala, odvela sam predškolca na pregled i test. We're cleared ✔️ Bar da ne skačem više kao ludak čim se nešto zakašlje bezveze.
September 24, 20213 yr 1 minute ago, Valkyrie said: Ja nisam izdržala, odvela sam predškolca na pregled i test. We're cleared ✔️ Bar da ne skačem više kao ludak čim se nešto zakašlje bezveze. Mirna glava
September 24, 20213 yr pusti ti to, kako je istrpeo chachkanje [emoji38]ol:sent from novi mnogo jak bubamoto.
September 24, 20213 yr Jos jedna potvrda ucinkovitosti vakcina: Moja drugarica je uhvatila virus nedelju dana pred drugu dozu Moderne. Imala je glavobolju i temperaturu u trajanju od jednog dana, otislo kako je i doslo. Doktor joj je posle preporucio da sa drugom dozom saceka jos pola godine.
September 24, 20213 yr 3 hours ago, dùda said: dijabetičarima se ne smeju davati kortikosteroidi, to je već dovoljno za uzbunu dakle, kada zagusti, oni su lišeni dosta moćnog leka Ja sam na Pronizonu do kraja zivota svakodnevno i ne smem da primam anti-koagulanse, bilo bi veselo (not) da fasujem.
September 24, 20213 yr 13 minutes ago, I*m with the pilots said: Doktor joj je posle preporucio da sa drugom dozom saceka jos pola godine. Mene je zajebalo to cekanje. Prelezao u februaru, pa kako sam pun antitijela racunao kako mi vakcina ne treba odmah, a i dodatnih 6 mjeseci razvoja vakcina je dobrodoslo. Taman da se bocnem u julu, zaglavim duboku vensku trombozu Sad mi se krv previse zgrusava i pored jake terapije sintromom, a dodatno zgrusavanje (kontraindikacija svih vakcina), kome sam ocigledno podlozan mi nikako ne treba. Bas sam rastrgan.
September 24, 20213 yr 2 minutes ago, kipo said: Mene je zajebalo to cekanje. Prelezao u februaru, pa kako sam pun antitijela racunao kako mi vakcina ne treba odmah, a i dodatnih 6 mjeseci razvoja vakcina je dobrodoslo. Taman da se bocnem u julu, zaglavim duboku vensku trombozu Sad mi se krv previse zgrusava i pored jake terapije sintromom, a dodatno zgrusavanje (kontraindikacija svih vakcina), kome sam ocigledno podlozan mi nikako ne treba. Bas sam rastrgan. Uh, ne znam sta da kazem, tvoj slucaj je svakako tezi i specifican :/