December 2, 20204 yr Evo jos jedan update. Jutros kontrlno vadili krv crp pao na 1,5 sve ostalo u granicama normale ddimer 175 (sve ispod 250 je ok). Medjutim supruga radila isto, CRP 1,1 ddimer 235 i antitela IGM pozitivna. Da podsetim imali smo 2 PCR negativna testa, ja jedan dan temperaturu i povracanje, njoj se vuce glavobolja i pritisak u sinusima, al to je imala i pre covida i ovbicno zimi zapati taj problem. ako neko zna koliko je negde normalna vrednost d-dimera da li je ovih 235 nesto sto treba da nam pali lampicu?
December 2, 20204 yr 7 hours ago, Milosh76 said: Ali da bi se igrica nastavila, trenutna temp 38 okruglo Ne poznajemo se da bih ti rekao,ali hoću. Ne zajebavaj se idi u bolnicu.
December 2, 20204 yr 28 minutes ago, nick1986 said: ako neko zna koliko je negde normalna vrednost d-dimera da li je ovih 235 nesto sto treba da nam pali lampicu? ono sto pise na laboratorijskom nalazu koji drzim u rukama (bitoljska bolnca) normalna vrednost D-dimer (ngr/ml) 0-500
December 2, 20204 yr Da li laboratorijski nalazi krvi pokazuju trenutne vrednosti parametara u krvi ili neki period ranije?
December 2, 20204 yr 40 minutes ago, Milosh76 said: Da li laboratorijski nalazi krvi pokazuju trenutne vrednosti parametara u krvi ili neki period ranije? postoje neke analize koje daju recimo prosečan rezulatat za neki period vremena unazad takva analiza je HbA1C, to je za prosečan tromesečni šećer, ali ne verujem da tebi sada rade bilo kakve analize tog tipa, mislim, logično je da ti je bitno trenutno stanje jer je bolest akutna Edited December 2, 20204 yr by dùda
December 2, 20204 yr Danas sam radio brzi test i pokazao je da imam antitela. Ponasam se i dalje isto i pazim se ali je u glavi sad mnogo lakse.Da li sad mogu ja da pokupim virus od nekog i prenesem trecem licu?Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
December 2, 20204 yr Ne bi trebalo da mozes, bar ne kao inkubator. Mozes ako ti se tipa neko iskaslje na jaknu, pa neko drugi uzme tu jaknu od tebe itd, ali taj tip prenosa je mnogo manje efikasan i verovatan.
December 2, 20204 yr Ima opet Zujovic uzivo na fejsbuku https://nova.rs/vesti/drustvo/dr-zujovic-uzivo-odgovara-na-vasa-pitanja/?ref=fbnova
December 2, 20204 yr Miloše, kako je večeras, jesi išao danas negde? Edited December 2, 20204 yr by mraki
December 2, 20204 yr 38 minutes ago, Moća said: Danas sam radio brzi test i pokazao je da imam antitela. Ponasam se i dalje isto i pazim se ali je u glavi sad mnogo lakse. Da li sad mogu ja da pokupim virus od nekog i prenesem trecem licu? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Sad ne,al ko zna koliko si ih zarazio ranije... Edited December 2, 20204 yr by Apollo Creed
December 2, 20204 yr Nocna vizita, ajmo Milose i ostali, kako ste, sta ima nivo, sta kazu nalazi, doce i ostalo, znamo da je uvece, nocu uvek najgore [emoji873]