November 28, 20204 yr Ma virus izaziva tahikardiju. A vode i uopste tecnosti sto je vise moguce da se pije.
November 28, 20204 yr Samo da se "pohvalim" 132/83 puls 90... Popio sam oko 2l vode izmedju 2 merenjaOko 18h je temp bila 38.6 pa sam popio Panadol, tako da sad nisam merioHvala rimskom imperatoru
November 28, 20204 yr Dobar si, odmaraj koliko je god moguće, proći će! Kako ti je supruga (ukoliko nisam pomešao tvoj status sa nekim drugim)?
November 28, 20204 yr Ona je dobro, za sada se dobro cuva (insulinski dijabeticar) nema temp niti drugih simptoma.Ona je u dnevnoj, ja u spavacoj, maske obavezno.. Guramo
November 28, 20204 yr Temp 38.8 popicu panadol133/85 puls 96Osim sto sam probudjen da bih legao da spavam ostalo je nepromenjeno
November 29, 20204 yr Osim i dalje izgubljenih čula mirisa i ukusa, ostale simptome više nemam. Temperaturu sam poslednji put imao u sredu, malaksalost je iz dana u dan jenjavala, zapušenost nosa popustila tako da je ovo nedeljno jutro najbliže onom (starom) normalnom. Ipak, sutra kontrola, krvna slika i pregled pluća (bez novog RTG) pa se nadam da zatvaram ovo poglavlje. Sledeci @Milosh76 da podnese ovakav izveštaj pa da zatvaramo odeljenje
November 29, 20204 yr Popular Post Malo duzi izvestaj. Sinoc oko 18 sam popio Panadol jer sam imao 38.5, onda sam zadremao u jednom trenutku I probudio se oko ponoci. Temp skoro 39. Popijem jos jedan Panadol al ne mogu da zaspim. Uspem nekako, probudim se oko pola 5, 38.5 temp. Uzmem jos jedan Panadol I zaspim. Usput sam popio oko litar vode. Morao sam da se presvucem, jer sam se znojio, a telo konacno reaguje kao da imam 38 temperaturu, drhtavica, iscrpljenost, znojenje.Jutros pritisak 122/78 puls 94, temp 37 okruglo
November 29, 20204 yr Bapski lek preznojavanje kod tebe dosao spontano. Spoiler Meni je (kao klincu, tako se secam) baba poturala vrelu vodu u lavoru da stavim noge u nj i umotam se u cebe, preznojim se za dva minuta i zaista mi je bilo lakse. Mada sam negde kasnije citao da to nije dobro na silu raditi Kad rece da ti je kontrola?
November 29, 20204 yr Makar pozovi kumu lekarku i konsultuj se. Dugo ti je visoka temperatura. Edited November 29, 20204 yr by Jozef K.