Ted Posted February 25, 2021 Posted February 25, 2021 ja se samo nadam da se neće priča završiti na tome da su krivci Vlado i Sašo, a eto sve ostalo je bilo potaman. što je daleko od istine. najveća greška koju su ova dvojica napravila ogleda se u tome što su prihvatili posao. Vlado je to i rekao pre neki dan, sad mu je došlo iz dupeta u glavu. no dobro, mlad je trener, stekao je iskustvo, pa će mu i to značiti u nastavku karijere. a i Sašo verovatno isto razmišlja, tipa šta mi je ovo trebalo, al naravno da neće sada o tome da priča. jbg. problem je mnogo više u materijalu i naručiocu radova nego u majstoru. ovaj tim nije uspeo da prelomi gotovo ni jednu bitnu utakmicu. počevši od onog Huventuda na početku, pa Budućnosti kući, pa onda Sašo sa Mornarom i Zvezdom. to su četiri tekme čiji drugačiji ishod je mogao i sezonu da usmeri u drugom pravcu. u smislu samopouzdanja, dobijenih tzv lakših utakmica, eventualnih pojačanja itd. al jbg, sezona je gotova, treba se baviti narednom. i ako je ikako moguće ne ponavljati greške, barem ne u ovom obimu.
pbg12345 Posted February 26, 2021 Posted February 26, 2021 19 hours ago, Ted said: ... al jbg, sezona je gotova, treba se baviti narednom. i ako je ikako moguće ne ponavljati greške, barem ne u ovom obimu. kaze se sledecom Spoiler
pbg12345 Posted February 26, 2021 Posted February 26, 2021 https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/partizan-ceka-metropoliten-van-srbije/379967 ne kapiram jbt pa sto partizan da bude "kaznjen" zbog odluke fra vlade?
goofs Posted February 26, 2021 Posted February 26, 2021 here's a revolutionary idea - predaj utakmicu ako nisi u stanju da dodjes na nju? 1
Moća Posted February 26, 2021 Posted February 26, 2021 Goveda!Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk 1
arkonada Posted February 26, 2021 Posted February 26, 2021 Bagra ostaje bagra, da li su sankcije ili korona, nema veze 1
Jimmy Kowalski Posted February 26, 2021 Posted February 26, 2021 Za Teda i ostale koji su trazili da se oglasi nas predsednik, veceras reci ce sve sta mu je na dusi: Quote Prvi čovek crno-belih je za Sport Klub pričao i o izgledu tima sledeće sezone, razočaranjima, koliki je optimalan broj stranaca u ekipi, potrazi za sportskim direktorom, finansijskoj situaciji, ali i o nekim osetljivim temama koje će u klubu tek detaljno da istraže. Intervju sa predsednikom Partizana gledajte večeras na Sport Klubu 1 od 22 časa. Ja sam nazalost nesto sprecen veceras, imam neke neodlozne... obaveze. Bas mi je krivo sto cu propustiti jos jedno Ostojino obracanje bez dlake na jeziku i ustrucavanja, nazivanja stvari pravim imenima... ali sta da se radi. Sigurno ce biti ovde detaljan prepric..
Ted Posted February 26, 2021 Posted February 26, 2021 5 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Za Teda i ostale koji su trazili da se oglasi nas predsednik, veceras reci ce sve sta mu je na dusi: ne mora baš sve, nadam se da su mu rekli da po zakonu nije dužan da tereti sebe samoga za izvršenje krivičnih dela nemam Sport klub ali biće negde na YT, pa ću da odgledam....trebalo je to mnogo ranije, ni jedan od tih problema nije od juče
kud u maglu Simoviću Posted February 26, 2021 Posted February 26, 2021 5 hours ago, pbg12345 said: https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/partizan-ceka-metropoliten-van-srbije/379967 ne kapiram jbt pa sto partizan da bude "kaznjen" zbog odluke fra vlade? +1 šta ih briga što će makron da stavi metropoloten u karantin
shimpu Posted February 27, 2021 Author Posted February 27, 2021 Zagorac, jaramaz i mozli nisu u dobroj formi za razliku od prosle sezone kad su bili brutalni. Mozda je do trenera. Njih trojica + dangubic mogu mnogo bolje. Trifi dati vecu sansu, cini mi se da novica vise ne moze da igra kao nekad. Tomasu, miki i perkinsu se zahvaliti na kraju sezone. Pejdzu produziti ugovor. To je to. To je dakle 6 igraca i ja bih tu dodao 6 omladinaca, Dule na klupi, Gasic zamenik ili neko drugi.
*edited by mod Posted February 27, 2021 Posted February 27, 2021 +1 šta ih briga što će makron da stavi metropoloten u karantinMi da ne talasamo a oni da nas puste ako zatreba?Sent from my GM1913 using Tapatalk
ZokiAsov Posted February 27, 2021 Posted February 27, 2021 1 hour ago, Azdaja said: Zna li se šta je rekao Limar? Da je loncar otisao jer nam je trebalo provetravanje i da je strasno sta su neki pojedinci unutar kluba (Papic) cinili na stetu istog. Uskoro ce sve da objavi, morace deca da se sklone, i bice sokirana amerika, evropska unija i ruska duma 2
Recommended Posts