assignment Posted May 22, 2021 Posted May 22, 2021 Šteta, šteta, šteta... Ne treba 50% za tri, ali sunce ti 6/27.. Odnos u slobodnim je takodje upitan...
hrkljush boys_2 Posted May 22, 2021 Posted May 22, 2021 Kad sam vidio Boltauzera, Javora, znao sam da je gotovo, 14-34 odnos bacanja, to se ne dobija. Smrdljivi floper Ivanović najzaštićenija živa vrsta u regiji, i šire vjerovatno. 2
FPLS Posted May 22, 2021 Posted May 22, 2021 Bila je ovo lepa sansa, nudili su se sve vreme, ali ne moze se sa 20% za 3 dobiti protivnik koji izvede 20 bacanja vise. Ocekujem da nas mnogo lakse dobiju u ponedeljak, a onda i da ih u Pioniru sravnimo sa zemljom. 1
Heaviside Posted May 22, 2021 Posted May 22, 2021 Šteta, dobili bi da se Lazić nije zaleteo ali teško je kontrolisati se u takvoj situaciji, da kidaš kao pitbul i u isto vreme gledaš na sat i budeš svestan da se posed nije promenio. Kakvu sekvencu je imao sa one 3 ukradene i tipin-om, kapa dole. 3
Ros Posted May 22, 2021 Author Posted May 22, 2021 (edited) da su sudije lojda cuvali kao ivanovica, sam bi dao 15 poena iz slobodnih. ali cim se videlo ko sudi, bilo je jasno Edited May 22, 2021 by Ros 2 2
Heaviside Posted May 22, 2021 Posted May 22, 2021 (edited) Jbg sa tim mora da se računa, iskreno se nadam da će i u petoj biti ovaj nivo domaćinskog suđenja. Iznenađen sam koliko smo kompetitivni sa očajnim šutom i bez Voldena u prve dve i sa njim u lošem stanju danas. Još je danas bilo i navlačenja. Vrlo blizu je bilo da bude 3:0, a bukvalno bi ih izdominirali samo da je Lojd u stanju da stabilno pogađa trojke. Više sam očekivao od Budućnosti. Edited May 22, 2021 by Heaviside
Shaq Posted May 22, 2021 Posted May 22, 2021 ne znam koja je poanta iganja ovih meceva u smoraci, nek vrate odma seriju u bg.. nachi ako futuru ide sut onda ce svirati 55-45 za njih, a kad ne ide onda 85-15 u njihovu korist.. stoka lopovska, jebala ih i milo i bokan u duetu.
fandorin Posted May 22, 2021 Posted May 22, 2021 Suđenje jeste možda bilo za neku blagu nijansu na strani domaćina, za mrvicu jednu, ali budemo realni Čović je ipak teško đubre. Nebojša. A i Filip. A i njihov batler. 1
Drako Posted May 22, 2021 Posted May 22, 2021 Da nije bilo Čovićevog batlera, zajedno sa Dobrićem, sad bi budućnost uveliko vodila 2-1 u seriji i u ponedeljak slavila titulu, posto nas elitni suter vola u dupe ne moze da ubode jer se, jel, nenormalno trosi u odbrani, iako mu u opisu posla stoji da proturi loptu kroz obruc. Batler je bar, kad je ostao sam, dao trojku, sto je nasem vrlom suteru u ove 3 utakmice uspelo jednom ili dva puta iz 1365336 pokusaja. Ah, da, zaboravih, trosio se u odbrani i podmetao pod Reeda😒
fandorin Posted May 22, 2021 Posted May 22, 2021 Daj bre Drako, kućo moja, ne zezaj. Koliko je batler dao poena večeras? 5. Jebenih 5 poena. Da je bar uložio pola one energije kao kad je branio gazdinog sina, a nije Omića, nego je kao poslednje govno sa saigračima pobegao u svlačionicu, sad bi možda slavili titulu.
Heaviside Posted May 22, 2021 Posted May 22, 2021 Pa i jeste bio dobar u odbrani, a danas je i ubacio 15-20 poena, mrzi me da proverim, ali opet trojke ništa i nesiguran je nekako. Očekivao sam više od njega, da li ne podnosi tuču ili je čoker ili je samo u lošoj...Na sreću, ni Kobs ne pruža partije kakve može.
Recommended Posts