Jump to content

KK Crvena Zvezda 2020/21

Featured Replies

Zamena je vec spremna :Jova:

B92.net: Zvezda zvala Štimca!

Nekadašnji reprezentativac Srbije slobodan je na tržištu već nekoliko nedelja, od odlaska iz Kine, i na povratku na Mali Kalemegdan insistira trener Dejan Radonjić.

• Replies 7.5k
  • Views 391.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Je li ikada iko video tog coveka a da na licu nije imao onaj njegov blagi osmeh, karakteristican za dobre i plemenite ljude koji su u potpunom saglasju sa svojim zivotom? Nikad nisam upoznao coveka i

• harper lee
    harper lee

Ma, niko se i ne pali na ta baljezganja, osim par notornih smaraca. Ta potreba da se poravna krivica ili totalno objasni tudji nitkovluk sopstvenim greskama po svaku cenu i u svakoj mogucoj prilici, n

Posted Images

podjebava malo b92?

Edited by Joe D

Obrajantovanje.

Ako odlučili da se reše JOBa ok, mislim da je nepotrebno, ali ako je Ra odlučio, ja mu verujem. 

Ali brate mili gde bre opet Štimca, jedino bi Milko bio još gore rešenje... 

Štimac!:Jova:

Štimara ako prihvati da se vrati pička je. Nismo ga zaslužili, ni Zvezda a pogotovu ne PPP. :D

outside job

Salo ima čudan smisao za humor,ili će da ispadne da je i on sklapao ekipu po horoskopu?

Napokon znamo kako je tekao proces selekcije.

2 hours ago, assignment said:

Ako odlučili da se reše JOBa ok, mislim da je nepotrebno, ali ako je Ra odlučio, ja mu verujem. 

Ali brate mili gde bre opet Štimca, jedino bi Milko bio još gore rešenje... 

ne bi...

1 hour ago, levi said:

Salo ima čudan smisao za humor,ili će da ispadne da je i on sklapao ekipu po horoskopu?

RADI!!

Nije mi jasno ovo za JOB-a, ne znam šta je uradio, reakcija mi djeluje pretjerano, pogotovo nakon solidnih partija u poslednje vrijeme. Nadam se da je ovo sa Štimcem samo zajebancija, taj trut nam ne treba nikako.

Moze neki link? 

Hvala, u pravu si. Bukmarkovao.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout