Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2020/21


Ros

Recommended Posts

1 hour ago, ravena said:

 

 

lolchina. sve je cool kad se pobedjuje. ni protivnici visje nisu mafija neg dobri momci. neka treniraju tako jako pa mozhda za 5 sezona neshto i osvoje. mozhda. ugurava vam svaka vlast prichu da mora da se zavrshi ili vashom pobedom ili je neposhteno, kradu, otimaju. rezultat: dva rezhimska kluba su osvojila svaku titulu od 2006. godine osim jedne sezone u kojoj je bio makabi. jedne sezone koja se nije ni zavrshila. i one cibona sezone. jedva chekam kad tje ovo govno od lige koje se igra samo da bi se sns crna i crvena bratja smenjivali na tronu ugasiti, pa se koljite u srbiji,. tamo nema nikoga osim vas i crnih.

 

"lolchina"

97-974616_troll-face-meme-angry-happy-mad-mask-fake.png

  • +1 3
  • Haha 1
Link to comment

posto je toping aba lige lokovan..

sada vec mozemo i konstantovati, da se futura zajebala sa smenjivanjem mijovica, posto je milojevic izgubio sve sto nije trebao..

izgubio je od mornara utakmicu za prednost domaceg terena

ispustio 2 mec lopte protiv monaka

a nije ni iskoristio, zvezdin veliki hedikep bez waldena u prve 2 utakmice..

no to je vec njihov problem..

  • +1 1
Link to comment

Ali kakva odbrambena partija za titulu! Protivniku dopušteno 60 poena.

Lazić podavio Ivanića i Kobza.

Jeste ovaj potonji dao 21 poen, ali ga je Lazić potpuno zaustavio u drugom poluvremenu.

 

I još jednom: veliko hvala braći Pavićević za pol poziciju.

Link to comment
7 hours ago, harper said:

Mi smo ovu seriju realno dobili sa 3:1 samo su igraci morali jos jednom da se oznoje. Sad repriza na miru.

Trinkijeri style :D

 

Koleze cigani, čestitke na osvaljanju ABA-e.

  • Hvala 4
Link to comment
6 hours ago, harper said:

 

Nikodije, tvoj zadatak i sledece godine je da na pola sezone teras iz kluba Dobrica i Lazica.:D

 

Potcenio sam Radonjinu hemiju sa domaćim igračima i sposobnost da izvuče najviše od njih kada je najpotrebnije. Mada ovo što je uradio sa Dobrićem stvarno se nije moglo očekivati. Svejedno, voleo bih da malo osveži u timu, da vidimo neka nova lica, ekipu sa malo više talenta, pa makar i nauštrb krvavih kolena. Ali to osvežavanje se svakako neće odnositi na Dobrića i Lazića, oni su zacementirani, verovatno bi bili i da su lošije odigrali ovo finale. 

Edited by Nikodije
Link to comment

Noko ako ostane odigraće sledeću sezonu poput Cirbesove druge, čak i bolju jer je bolji defanzivac. Zna to i Miško, zato sam siguran da ga neće odvesti ovog leta.

  • +1 2
Link to comment

Ali uspeo je Miško da ga zavalja u Makabi nakon te sezone, tipa milion po sezoni. Posao veka ako gledaš odnos kvalitet - postignuta cena  :)

Link to comment
8 hours ago, Nikodije said:

 

Da, fali pnr plej i bolji dodavač. Koliko puta bi Noko ostvario poziciju, dobro ispratio, ali lopte nije bilo, jednostavno ga ne vide, radije bacaju neki flouter preko ruke. Takav igrač nam već dugo fali, nije ga bilo ni za Gista prošle godine, pre toga Cirbes se mučio sa plejevima kepecima, pre toga Ročesti smarao sa svojim carinjenjem i defanzivnim driblinzima... cenim da će Radonja na letnjem merkatu najviše truda uložiti da nađe pleja koji može da spoji centra sa košem.

 

ispravno primeceno. ne treba neka memorija da se setimo kombinacije jovica i bobija/cirbesa pa i kuzme u prvoj njegovoj sezoni kad je kidao.

 

ra je prilično šematizovan trener koji igra na iste fore ali to što radi radi izvanredno. nadam se da će noko ostati u klubu a da ćemo naći top pleja za sledeću sezonu. dosta posla će već biti završeno time. ionako na tržištu nema centara klase koja nam treba pa je bolje igrati na ono što imamo.

 

a možda i kuzmu vrati u život, prve naznake su već tu.

 

kod radonjića je posebno pohvalna osobina da brzo raskida sa disfunkcionalnim igračima, job, kolom su prvi primer. ma šta pišem uopšte, čoveku čo treba da podigne spomenik ispred pionira, spasio mu je klub i investiciju. ko zna šta bi gledali sledeće sezone da nije ovo uradio. 

  • +1 1
Link to comment

Ne samo Jovića, imao si u prvoj sezoni Šilba koji je dobrim loptama hranio Bobija, a nakon što je Šilb šilbovan igra nam se raspala. Šta reći o drugoj sezoni i Markusu...Radonja polaže na unutrašnju igru i onda mora da ima i profil igrača spolja koji ume da uputi pravovremen upotrebljiv pás unutra. To kako je Noko izrudario, a da u čitavoj finalnoj seriji nije dobio 5 dobrih lopti se ne viđa često. 

Edited by Nikodije
  • +1 1
Link to comment

Tim 2016/17 je imao Jovica, Voltersa, Kuzmica i Bjelicu. U drugom delu sezone je malo igrao i Dion Tompson. Taj tim je vezao 7 pobeda u EL, to ne znam da li ce se ikada ponoviti, ali prvenstveno Jovic i Kuzmic su kidali, Kuzmic je bio i MVP meseca jednom. Kad se Jovic povredio otisli smo u kurac, bili bi peti/sesti da je izdrzao zdrav do kraja, ovako su sudije uterale Darusafaku u PO.

Taj tim je na papiru izgledao dosta slabije nego onaj iz prethodne sezone, ali je sljakao za sve pare, Radonjina poslednja sezona u prvom mandatu. Djenka je bio jedini preostali stranac. 

 

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...