levi Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 sad nam treba Hoff u dobroj formi da pobedi oba puta Slaviju i da se plasira pre dolaska ovde, a mi nekako da zadržimo Genk na -3
arkonada Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 Protiv Genta nam sudi Mihael Fabri (ITA). Ja volim kada nam sude Žabari, bolje nego Skandinavci, Holanđani, Nemci, Englezi i svi ostali dušmani
raskopcani Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 3 hours ago, arkonada said: Protiv Genta nam sudi Mihael Fabri (ITA). Ja volim kada nam sude Žabari, bolje nego Skandinavci, Holanđani, Nemci, Englezi i svi ostali dušmani Onda ti ime Alberto Michelotti ne znači ništa. Inače to je bila moja prva evropska trauma 1
Milosh76 Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Kanga će u startnoj postavi zameniti mladog Veljka Nikolića, koji je propustio nekoliko poslednjih treninga zbog blažih zdravstvenih tegoba.
MiddleClass Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Kanga i Gobelja umjesto Nikolica i Rodica. Ostalo valjda isto kao prije 7 dana.
Bright Billy Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 jbg, znaci nista od onih napada po levoj strani koji su kretali od rodica...
MiddleClass Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Ma kakvi napadi po bokovima. Kanga i Katai po 10 suteva sa 25m i uce makar jedna. To ti je taktika. Mmw
harper lee Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 1 hour ago, MiddleClass said: Kanga i Gobelja umjesto Nikolica i Rodica. Ostalo valjda isto kao prije 7 dana. Odakle ti ovo da Rodic nece igrati?
Apollo Creed Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 2 minutes ago, MiddleClass said: Ma kakvi napadi po bokovima. Kanga i Katai po 10 suteva sa 25m i uce makar jedna. To ti je taktika. Mmw Još sutra i kiša u Bgd plus onaj balavac na golu Genta...ućiće 2,3 minimum.
harper lee Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Just now, Apollo Creed said: Još sutra i kiša u Bgd plus onaj balavac na golu Genta...ućiće 2,3 minimum. Registrovali su nekog matorca za ovu utakmicu, nece braniti klinac.
Milosh76 Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 7 minutes ago, harper said: Odakle ti ovo da Rodic nece igrati? Rodic je neizvestan jer ima povredu zadnje loze. Ili ce biti na klupi ili ce deliti minutazu sa Gobeljicem Inace... Голман који ће бранити за Гент против Црвене звезде зове се Колин Коземанс и нема 17 него 28 година. Због Корона вируса за Гент неће наступити два играча - Роеф и Нгадеу.
harper lee Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 5 minutes ago, Milosh76 said: Rodic je neizvestan jer ima povredu zadnje loze. Ili ce biti na klupi ili ce deliti minutazu sa Gobeljicem Inace... Голман који ће бранити за Гент против Црвене звезде зове се Колин Коземанс и нема 17 него 28 година. Због Корона вируса за Гент неће наступити два играча - Роеф и Нгадеу. Znam da je neizvestan ali se jos uvek ne zna da li ce igrati, zavisi od danasnjeg pregleda.
Apollo Creed Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 47 minutes ago, harper said: Registrovali su nekog matorca za ovu utakmicu, nece braniti klinac. Taj je još gori vrv...
Recommended Posts