levi Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 (edited) okreni atlas Miloshe Briž i Anderleht su mi među najvećim Zvezdaškim traumama iz 80-tih. bilo je verovatno i težih poraza ali protiv ovih mi je ostalo u sećanju samo totalna nemoć Zvezde. to mi je ostalo urezano da protiv njih i Atletiko Madrida ne možemo ništa i gotovo i naravno Ekeren iz 90-tih, ali to je druga vrsta agonije, tad već nisam toliko ozbiljno shvatao sve to Edited November 3, 2020 by levi 2
arkonada Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 Ksamaks je švajcarski, moraš da se malo kladiš da vidiš gde je ko, da gubiš pare ko i mi drugi . Ekeren nas je 97. Izbacio... 1
arkonada Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 Pa da, Ksamaks (Xamax), ispali smo protiv njih 95, prva tekma posle sankcija. Miloš ih malo pomešao da su Belgijanci mada smo i prošli ko da jesu 1
Moća Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 Pa znam koji su nego ga zajebavam kako ih ubaci u Belgijance. 1
arkonada Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 (edited) Ne zajebavajte čoveka, njegovim venama teče crveno-bela krv. A i napisao je da igramo protiv Slovana iz Bratislave i vidi šta je bilo Edited November 3, 2020 by arkonada 1
John Coltrane Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 Kiša kao iz kabla, stativa Mićića "iz kolena", jebeni Ekeren... 2
Milosh76 Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 (edited) Pa dobro izbacili smo Boyse i to je osveta Ksamaksu... al ste na kraj srca... Ekeren - Ksamaks... ko ce se toga secati Ekeren je bio najgora kisa u istoriji svih kisa koje sam doziveo na otvorenom... 35 minutes ago, arkonada said: A i napisao je da igramo protiv Slovana iz Bratislave i vidi šta je bilo Jel? Ne secam se toga Edited November 3, 2020 by Milosh76 1
arkonada Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 Jesi. Sada napiši da igramo protiv Genka pa da vidiš šta će da bude, samo nebo je granica!
renne Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 Jebeni Ekeren, i kiša i sve što je pratilo utakmicu I danas me bole kosti koliko sam bio mokar U drugim vestima, favoriti smo kažu kladionice 1.7 kvota
John Coltrane Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 Kako ono ide "štoper moje mladosti i..." 3
Nikodije Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 2 hours ago, Milosh76 said: Pa dobro izbacili smo Boyse i to je osveta Ksamaksu... al ste na kraj srca... Ekeren - Ksamaks... ko ce se toga secati Ekeren je bio najgora kisa u istoriji svih kisa koje sam doziveo na otvorenom... Jel? Ne secam se toga Ne samo da je bila kiša za vreme utakmice nego i posle, povratak kući po onoj pljuščini nakon ispadanja je stvarno bio traumatičan. Jebeni Radzinski, jedan šut na celoj utakmici i gol. Mada mislim da smo i u prvoj morali bolje da prođemo, nakon poravnanja na 2:2, primili smo neki glup gol.
Hamlet Strašni Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 4 hours ago, arkonada said: Pa dobili smo Anderleht 91. u Budimpešta 3:2 par dana posle Tokija, šta ćeš više. Bio sam 82. kao klinac na revanšu protiv Anderlehta kada smo izgubili 2:1(tamo bilo 2:1 za njih) , mislim da je bilo 1/4 finale KEŠ-a, ona divna vremena sa 90k gledalaca. U pravu si, slabo nam idu Belgijanci, ali ove godine... Прва европска утакмица које се сећам. Слушао на радију. Мајка ушла у собу и испрепадала се јер ме видела да седим на фотељи и без видљивог разлога плачем... 3
John Coltrane Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 Inače Hoffe sinoć izgubio kući od Union B sa 3:1 više od pola sata drugog poluvremena su igrali sa igračem manje.
Recommended Posts