Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2020/2021: Aut derbi, aut nihil

Dimitrije

Recommended Posts

Posted (edited)

arena prenosi svajcarsko prvenstvo, veceras u pola devet mladi momci gostuju u cirihu a sutra popodne nas st gallen ide na noge tunu... 

Edited by Bright Billy
Posted

Cirih izgleda oporavio koronase, igraju kompletni.

Posted

Тренутно постоје три сценарија:

• Опција број 1 – И Наполи и Лион испадају у заосталим утакмицама осмине финала, па ми почињемо од другог кола и у зависности од тога ко освоји титулу у Швајцарској можда бисмо били носиоци у трећем колу.
  • Опција број 2 – Наполи или Лион пролазе осмину финала, али не освајају Лигу шампиона. У том случају ми би квалификације кренули од првог кола, а у зависности од тога ко ће освојити титулу у Швајцарској можда бисмо били носиоци у трећем.
  • Опција број 3 – Наполи или Лион освајају Лигу шампиона, што значи да почињемо квалификације од првог кола и да сигурно нећемо бити носиоци у трећем колу.

Posted

koliko ja vidim sigurno ste među anosiocima u potencijalnoj 3 rundi

image.png.02615935dd1c032d7c2dfea66cd71670.png

Posted

Zavisi od toga ko je buduci prvak Svajcarske, ako bude St Galen onda smo nosioci

Posted

po okačenoj tabeli st galen jedino može da pogura ludu šumu među nosioce vas nikako

Posted

gde mu je šampin češke?

- fali slavija, napravio je previd ipak je bert u pravu :D

Posted

Cetvrto kolo kvalifikacija, drugi ispod crte... a imas i Viktoriu Plzen medju No-Ch

Posted

šampion češke startuje od 3 kola po bertu

Posted

Onda se zajebao, Bert je u pravu, ko god bio :D

Posted

a možda i nije, jer ako lion ili napoli ne osvoje lš, ajax ide direktno u grupe i onda možda pomera šampiona češke u 4 kolo kval. mrzi me sada da tražim da li je to slučaj :D

Posted

Meni te kalkulacije nikad nisu bile jasne. Previse promenljivih... to je kao "insajder" koji kaze "dolazi taj igrac, samo da dogovori platu i da se klubovi dogovore oko obestecenja".. :D

Posted

Bert je babo, obožavam njegov dizajn, tipografiju, kralj, vraća vjeru u čovječanstvo, taj Courier font

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...