Jump to content
IGNORED

Nekretnine

MrX

Recommended Posts

Posted

kod nas visina manja od 1,5 m ne ulazi u obračun površine stana.

Posted
17 hours ago, desboj said:

Za koliko se izdaje jednosoban (spavaća+dnevna) stan, nekoliko godina stara zgrada, recimo širi centar NS ili BG?

Da nisam bio na keširanju 200+200 depozit za sličan stan (50 kvadrata iza bolnice) u SM ne bih verovao.

šta je sm?

Posted

Sadomazo Mitrovica 

• +1 1
  • Haha 1
Posted
Just now, slepa živana said:

šta je sm?

Mesto gde obitava Zli Gli... :fantom:

U ns je 200e, recimo na detelinari stan iz pitanja... Na limanu, verovatno 250...

• Hvala 1
Posted

u beogradu takav stan za 250 možda ima u železniku

• +1 2
  • Tužno 1
Posted
u beogradu takav stan za 250 možda ima u železniku
Ja sam takav stan(spavaca, dnevna sa trpezarijom, kuhinja, kupatilo i mala terasa, 42kvm grejanje na struju) na Karaburmi kod stadiona OFK izdao za 220e za manje od 24h preko KP.
Stan je na oko 4km od Terazija isto kao i Arena, recimo.

Posted

Ako si izdao za 220e za manje od 24h, znaci da si mogao da stavis 250e lagano i da cekas. Dodaj na to jos 8kvm razlike iz prvobitne price i dodjes do nekih 10-20 evara shytm od 300ke.

Inace to grejanje na struju sa pojedinacnim kotlom je, rekao bih, najneisplativiji nacin grejanja, osim ako je izolacija u stanu jbno dobra, a najcesce nije.

Posted

Pa da, izdaju se stanovi po BG, polako ali sigurno raste lista forumaskih tajkuna i kontroverznih biznismena

Sent from my M2012K11G using Tapatalk

• Haha 2
Posted
2 hours ago, Zli Gli said:

Pa da, izdaju se stanovi po BG, polako ali sigurno raste lista forumaskih tajkuna i kontroverznih biznismena

Sent from my M2012K11G using Tapatalk

Burazere ovde su ljudi  puni ko brodovi uz poneki izuzetak...Jebiga..Babl...:D

Posted
4 hours ago, Milosh76 said:

Ja sam takav stan(spavaca, dnevna sa trpezarijom, kuhinja, kupatilo i mala terasa, 42kvm grejanje na struju) na Karaburmi kod stadiona OFK izdao za 220e za manje od 24h preko KP.
Stan je na oko 4km od Terazija isto kao i Arena, recimo.

ovo što goofs kaže, mogao si da ga izdaš za više. 

a ovako kako je desboj opisao, u širem centru bg, prazan, novogradnja, nema ispod 300 evra i to teško, a da nije na preporuku mimo oglasa.

Posted

Stan je namesten, zaboravih da napisem...

Nema veze, sestra/vlasnica je zadovoljna, meni super. Kad budem izdavao svoj, bice mnogo vise od toga :D

• 4 months later...
Posted

zvrndajući po fb iskoči mi oglas za stan u porto novom

6000€ m2

pa jbt jel su normalni

Posted

Za toliko se trenutno prodaje kvadrat stana u Beogradu na nekoliko projekata, tako da mi to za Porto još i ima smisla.

Posted

daj lokaciju, ako nije tajna

onda ovo i nije toliko strašno, msm lux stan na jadranu itditd

kačio je neko na forumu deloittevu analizu kretanja cene nekretnina po evropi, i taj mediteranski pojas je prilično na ceni