Jump to content

Državna pomoć od 100 evra svim punoletnim građanima (koji se prijave)

Featured Replies

А јел ћемо ми смети од тих пара да плаћатимо нпр Параграф? У уредби пише да се средтав користе за плате и порезе и доприносе...

• Replies 1.1k
  • Views 86.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ne znam da li je u novijoj istoriji tzv demokratskih država zabeležno slično ponašanje nosilaca najviših funkcija.  Ovako frapantan i ogoljen pokušaj kupovine glasova je nešto o čemu će Saša Baro

• Filozof manijak
    Filozof manijak

aj što smo diskriminisani jer nas je zaobišao helikopterski novac, nego što ćemo te silne pomoći drugima upravo mi od 30 do 65 finansirati i vraćati. Teška svinjarija 

• Taihoskopija
    Taihoskopija

Odvratno više,  bukvalno počinje da lepi narodu pare na čelo i stavlja u dekolte i  harmoniku,  zato odeš u prodavnicu i daš 2.000 dinara za hleb, mleko i toalet-papir. 

Posted Images

18 minutes ago, Time Crisis said:

Nisu finansijski pogođeni ljudi koji žive sa 10-20 hiljada dinara, neki i manje, a pri tom su skoro svi i bolesni, i još često cela domaćinstva zavise od te njihove penzije?

ovih 100 nepostojecih evra se najavljuju kao sredstva za oporavak od korona virusa. lepo sam napisao da penzioneri i primaoci socijalne pomoci nisu finansijski pogodjeni korona virusom. oni i dalje primaju svojih 100%.

te grupe ce mnogo vise pogoditi ekonomska kriza koja je izvesna, a koja ce zavisiti od toga koliko ce privreda uspeti da se oporavi.

20 minutes ago, Hamlet Strašni said:

А јел ћемо ми смети од тих пара да плаћатимо нпр Параграф? У уредби пише да се средтав користе за плате и порезе и доприносе...

Čini mi se da će morati da se prebaci sa namenskog na lični račun, a onda možeš da radiš šta želiš sa parama.

23 minutes ago, bejzbolka said:

Da, nasao sam u medjuvremenu. Citao sam i na sajtu Advokatske komore uputstvo. Koliko sam skapirao iz tog uputstva,  pausalci ne treba da se posebno prijavljuju, nego ce im pomoc biti uplacena na osnovu evidencije Poreske uprave? Na posebne racune za tu namenu ili na vec postojece?

Posebni račun se automatski otvara, s tim da ako imaš račune u više banaka potrebno je da odabereš banku u kojoj će biti otvoren.

Хвала. 

Знам, већ су ми отворили рачун, али га не видим на е банкингу...

Сад морам да молим банку да ми прикључи наменски рачун на е банкинг...

1 hour ago, bejzbolka said:

Da, nasao sam u medjuvremenu. Citao sam i na sajtu Advokatske komore uputstvo. Koliko sam skapirao iz tog uputstva,  pausalci ne treba da se posebno prijavljuju, nego ce im pomoc biti uplacena na osnovu evidencije Poreske uprave? Na posebne racune za tu namenu ili na vec postojece?

Navodno je potrebno da se pošalje prijava iz aplikacije ePorezi, čak i ako imaš samo jedan račun u jednoj banci. Ja sam to uradio, i nakon toga su mi otvorili namenski račun.

54 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Хвала. 

Знам, већ су ми отворили рачун, али га не видим на е банкингу...

Сад морам да молим банку да ми прикључи наменски рачун на е банкинг...

Ne vidim ni ja moj, očigledno ne ulazi u paket. Ne znam uopšte da li dobijamo bilo kakvu uslugu uz namenski račun, pa ćemo morati ipak do banke.

1 minute ago, Ayatollah said:

Navodno je potrebno da se pošalje prijava iz aplikacije ePorezi, čak i ako imaš samo jedan račun u jednoj banci. Ja sam to uradio, i nakon toga su mi otvorili namenski račun.

Мени и колегиници су отворили без икакве пријаве - проверио сам на сајту НБС

kDyRg9F.jpg

7 hours ago, Hamlet Strašni said:

Ja u uredbi vidim samo „mogu da se koriste isključivo za isplate zarada i naknada zarada zaposlenima“. 

Sta da sa tim novcima rade pausalci koji sebi ne isplacuju platu?

• Author

Pravo na državnu pomoć od 100 evra, koja će biti isplaćena svim punoletnim građanima posle 15. maja, imaju i srpski državljani koji žive u inostranstvu.

Oni koji nemaju račun u banci u Srbiji neće imati nikakve dodatne obaveze po tom pitanju jer će im država isti i otvoriti. Uslov za steknu pravo na uplatu od oko 11.800 dinara biće da se prijave

https://www.trezor.gov.rs/src/news/2020_04_24/

https://mondo.rs/Info/Ekonomija/a1316469/Ko-sve-dobija-100-evra-kada-pocinje-isplata-100-evra.html

21 hours ago, Milosh76 said:

Pravo na državnu pomoć od 100 evra, koja će biti isplaćena svim punoletnim građanima posle 15. maja

Hahahaha, ali neće ni biti isplaćena svim punoletnim građanima. 

Kada pocinje prijava? :fantom:

Izgleda da ce moci i preko SMS-a. Toliko znam...

Background Picker
Customize Layout