April 28, 20214 yr pa da u zdravlju potrošimo ove pare. računam jedan odlazak do samoposluge i to nezahtevan.
April 28, 20214 yr Da se Đuka i onaj lemur istovare na njih u Skupštini. .... Shiit has hit the fan! Pa tako nekako. Oni vazda pricaju kontra svih "mera i dela" ovih bitangi, ali niko ih ne sljivi ni za onu kosticu. Samo bzvz i na njih trosimo novce, nek ukinu vise sve institucije ionako nicemu ne sluze. Kad je diktatura i autokratija idemo do kraja. C'moonLemur [emoji28]
April 28, 20214 yr 1 hour ago, Filozof manijak said: Jel moze link za prijavu? https://idp.trezor.gov.rs/
April 28, 20214 yr 21 minutes ago, Sandradjer said: Nisam u toku, izvinjavam se. Da li je ovo za sve gradjane? za sve punoletne
April 28, 20214 yr Šta je ovo, nisam još podigao ni ono od od prošle godine, a već stiže novo? Vučić nas je baš razmazio...
April 28, 20214 yr 52 minutes ago, gospa buba said: ko je dizajner? neko iz brbanine industrije ili ko? Prvozo Ubrzo, kao neko italošpanskoliko ime. Pozz za Juniora buržuja u najavi, dočekao i on svojih 5 minuta bogatstva.
April 28, 20214 yr 57 minutes ago, gospa buba said: ko je dizajner? neko iz brbanine industrije ili ko? sent from bubamoto Mona Man?
April 28, 20214 yr 12 minutes ago, mraki said: Ja juče kupio odlične tike za 30€, taman da mi država refundira. Kako ja nikad da nađem dobre patike za 30e
April 28, 20214 yr 17 minutes ago, Ras said: Mona Man? i ja sam se pitala, mada ne verujem, dosta je prizemno za njega i nema iskru, tj ima odsjaj iskre kroz 6 ogledala, levom rukom, ali vezanom. mada ne sumnjam da je placeno junachki