May 25, 20204 yr 27 minutes ago, jms_uk said: Kasnis skoro pet sati znam. imala sam posla taj dan pa nisam ranije stigla da otvorim forum. nego, meni ova druga poruka deluje bliža realizaciji, a to sam prijavila brata 3, 4 dana kasnije. on je u drugom gradu i u drugoj banci... možda i to ima neke veze.
May 26, 20204 yr Author Nema veze kad se ko prijavio, nego je bitan redosled po kom ministarstvo finansija uplacuje lovu bankama. Redosled isplate zavisi od banke u kojoj imate račun. Ministarstvo finansija, praktično, donosi odluku o bankama na koje će danas, sutra ili neki drugi dan uplatiti novac. Danas, recimo, može da ide uplata na račune u banci koju su građani najčešće prijavljiIvali, sutra na neku drugu... Edited May 26, 20204 yr by Milosh76
May 26, 20204 yr Nema veze kad se ko prijavio, nego je bitan redosled po kom NBS uplacuje lovu bankama.Moguće da je broj klijenata... Cenim da se Mobi banka nalazi na dnu npr... ... Shiit has hit the fan...
May 26, 20204 yr Moguće da je broj klijenata... Cenim da se Mobi banka nalazi na dnu npr... ... Shiit has hit the fan... Ja znam da je juce neko primio kintu kod njih. Sent from my iTelephone using Tapatalk
May 26, 20204 yr leglo, Intesapozajmi 100€ znam da imašInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
May 26, 20204 yr 37 minutes ago, Haralampije said: pa prvo idu PS, Komercijalna,jel?... BPŠ ne još uvek. Postoji najava za četvrtak za oko 30000 penzionera i korisnika novčane socijalne pomoći, kojima kod BPŠ iz nekog razloga nije izvršena isplata 16, odnosno 21. maja.
May 26, 20204 yr 13 minutes ago, mlatko said: pozajmi 100€ znam da imaš levi, imaš neke pare? nego, šta vam piše na onom sajtu za prijavu kad su vam legle pare?