Jump to content

Državna pomoć od 100 evra svim punoletnim građanima (koji se prijave)

Featured Replies

12 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Znam šta je GDPR, ali kakve veze on ima sa ovim. Jedan od osnova za obradu podataka su zakonom propisana ovlašćenja. 

Pa usklađujemo se s trendovima, nema više da se seju podaci levo i desno. Bar u teoriji. :P

• Replies 1.1k
  • Views 86.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ne znam da li je u novijoj istoriji tzv demokratskih država zabeležno slično ponašanje nosilaca najviših funkcija.  Ovako frapantan i ogoljen pokušaj kupovine glasova je nešto o čemu će Saša Baro

• Filozof manijak
    Filozof manijak

aj što smo diskriminisani jer nas je zaobišao helikopterski novac, nego što ćemo te silne pomoći drugima upravo mi od 30 do 65 finansirati i vraćati. Teška svinjarija 

• Taihoskopija
    Taihoskopija

Odvratno više,  bukvalno počinje da lepi narodu pare na čelo i stavlja u dekolte i  harmoniku,  zato odeš u prodavnicu i daš 2.000 dinara za hleb, mleko i toalet-papir. 

Posted Images

2 hours ago, ObiW said:

Ma ne bre, samo ce da nastampaju pare i vozi. 

E baš to ne može, nije Srbija U.S. of A. Da to može ne bi Vučić 2015. smanjio plate i penzije.

Error 502

Probaj ponovo

460e582e5e00c6e8f41aaced38accb22.jpg

Sent from my iTelephone using Tapatalk

• Author

Ja se prijavio [emoji3]  i sad cekam potvrdu da je sve OK... ako nije jbg... ako jeste..eto meni 100 evra...

HVALA exDr Mali

Stigla potvrda [emoji3] 

119ccb97ac8c36df1dfcea1aa0de9f9a.jpg

502, pa na refresh prazna strana sa naslovom 'test', pa na ponovni refresh opet 502...

2 minutes ago, jms_uk said:

Probaj ponovo

image.thumb.png.9410bdec4072cf98a6bc75f7a6ab5b3b.png

• Author

PRobaj drugi pretrazivac, recimo firefox.

Neće ni preko jednog pretraživača sa kompjutera , a ni sa telefona. Eror.

Moša.

• Author

https://www.blic.rs/biznis/pocinju-prijave-za-100-evra-mali-pozivam-sve-gradane-srbije-da-iskoriste-jedan-deo/rgzgt5e

Svi punoletni građani Srbije od danas mogu da se prijave za 100 evra pomoći preko sajta Uprave za trezor, dok će u petak, 15. juna, po automatizmu početi isplata 100 evra penzionerima i građanima koji primaju socijalnu pomoć, najavio je danas ministar finansija Siniša Mali.

Sajt na kojem građani mogu da se prijave je idp.trezor.gov.rs, dok penzioneri i građani koji primaju socijalnu pomoć ne treba da se prijavljuju za taj novac, već će biti isplaćen po automatizmu.

Izgleda da je sistem pao u roku od 1  minuta. samo su se ekstremno brzi prijavili. :D

Radi kao zmaj :D 2 člana sam prijavio. 200 EUR juhu!

• Author

Ko prvi dobije lovu, uplacuje 20e za PPP...  :D

https://www.blic.rs/biznis/pocinju-prijave-za-100-evra-mali-pozivam-sve-gradane-srbije-da-iskoriste-jedan-deo/rgzgt5e

Svi punoletni građani Srbije od danas mogu da se prijave za 100 evra pomoći preko sajta Uprave za trezor, dok će u petak, 15. juna, po automatizmu početi isplata 100 evra penzionerima i građanima koji primaju socijalnu pomoć, najavio je danas ministar finansija Siniša Mali.
  Sajt na kojem građani mogu da se prijave je idp.trezor.gov.rs, dok penzioneri i građani koji primaju socijalnu pomoć ne treba da se prijavljuju za taj novac, već će biti isplaćen po automatizmu.

Valjda petak 15. maja?

Sent from my iTelephone using Tapatalk
Background Picker
Customize Layout