Jump to content

Državna pomoć od 100 evra svim punoletnim građanima (koji se prijave)

Featured Replies

1 hour ago, ToniAdams said:

jbg onda mozda bolje da prestanu da kradu penzioni fond

nevezano direktno za pomoc - da li nesto sto se zove penzioni fond uopste postoji u Srbiji ? ( u smislu fonda a ne uzimanja iz plata i direktnog presipanja u penzije)

• Replies 1.1k
  • Views 86.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ne znam da li je u novijoj istoriji tzv demokratskih država zabeležno slično ponašanje nosilaca najviših funkcija.  Ovako frapantan i ogoljen pokušaj kupovine glasova je nešto o čemu će Saša Baro

• Filozof manijak
    Filozof manijak

aj što smo diskriminisani jer nas je zaobišao helikopterski novac, nego što ćemo te silne pomoći drugima upravo mi od 30 do 65 finansirati i vraćati. Teška svinjarija 

• Taihoskopija
    Taihoskopija

Odvratno više,  bukvalno počinje da lepi narodu pare na čelo i stavlja u dekolte i  harmoniku,  zato odeš u prodavnicu i daš 2.000 dinara za hleb, mleko i toalet-papir. 

Posted Images

• Author

Dogovorili smo se da se posebna finansijska pomoć ne onima koji su prijavljeni, već onima koji žive na KiM. Oni koji su nezaposleni na KiM mogu da očekuju pomoć od oko 200 evra, dok će za svako dete biti obezbeđeno po 100 evra - rekao je Vučić.

nevezano direktno za pomoc - da li nesto sto se zove penzioni fond uopste postoji u Srbiji ? ( u smislu fonda a ne uzimanja iz plata i direktnog presipanja u penzije)
Mislim da čak i nominalno postoji.
Bili su oni "vlasnici" nekih banja itd.
No mislim da ih je propisno nagazila Dinkarina ekipa.
I naravno oni su opustošeni za vreme SM, jbga rat je skupa zanimacija.
Realno se sada već duže vreme penzije isplaćuju iz tekućih prihoda.
Ali ne sumnjam da tu ima love još ne bi se Krkobabić tek tako muvao tuda...

.... Shiit has hit the fan!

• 2 months later...

Jeste li se prijavili?

• Author

Naravno. cim sam se dokopao kompa :D  Taman za 20L goriva, racunam da ce biti oko 180 dinara litar kad dodje lova

Just now, Milosh76 said:

Naravno. cim sam se dokopao kompa :D  Taman za 20L goriva, racunam da ce biti oko 180 dinara litar kad dodje lova

pa sipaj u bih, kod neškovića 1.81km/l

Dokle moze da se prijavi?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Just now, Moća said:

Dokle moze da se prijavi?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

15,5,

• Author

179030293_736513893712451_48231739463717

Šta je bre ovo, po pet evrića do novembra :rolf:

Čemu služi Fiskalni savet?

Jel moze sad, kao i prosli put, da se prijavi za banku u kojoj nemas racun nego se otvara namenski?

2 minutes ago, jimi said:

Jel moze sad, kao i prosli put, da se prijavi za banku u kojoj nemas racun nego se otvara namenski?

Biraš banku iz drop-down liste.

Isto kao do sad
Čemu služi Fiskalni savet?

Da se Đuka i onaj lemur istovare na njih u Skupštini.

.... Shiit has hit the fan!

Background Picker
Customize Layout