February 25, 20214 yr 1 hour ago, ToniAdams said: jbg onda mozda bolje da prestanu da kradu penzioni fond nevezano direktno za pomoc - da li nesto sto se zove penzioni fond uopste postoji u Srbiji ? ( u smislu fonda a ne uzimanja iz plata i direktnog presipanja u penzije)
February 26, 20214 yr Author Dogovorili smo se da se posebna finansijska pomoć ne onima koji su prijavljeni, već onima koji žive na KiM. Oni koji su nezaposleni na KiM mogu da očekuju pomoć od oko 200 evra, dok će za svako dete biti obezbeđeno po 100 evra - rekao je Vučić.
February 26, 20214 yr nevezano direktno za pomoc - da li nesto sto se zove penzioni fond uopste postoji u Srbiji ? ( u smislu fonda a ne uzimanja iz plata i direktnog presipanja u penzije)Mislim da čak i nominalno postoji.Bili su oni "vlasnici" nekih banja itd.No mislim da ih je propisno nagazila Dinkarina ekipa.I naravno oni su opustošeni za vreme SM, jbga rat je skupa zanimacija.Realno se sada već duže vreme penzije isplaćuju iz tekućih prihoda.Ali ne sumnjam da tu ima love još ne bi se Krkobabić tek tako muvao tuda... .... Shiit has hit the fan!
April 28, 20214 yr Author Naravno. cim sam se dokopao kompa Taman za 20L goriva, racunam da ce biti oko 180 dinara litar kad dodje lova
April 28, 20214 yr Just now, Milosh76 said: Naravno. cim sam se dokopao kompa Taman za 20L goriva, racunam da ce biti oko 180 dinara litar kad dodje lova pa sipaj u bih, kod neškovića 1.81km/l
April 28, 20214 yr Just now, Moća said: Dokle moze da se prijavi? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk 15,5,
April 28, 20214 yr Jel moze sad, kao i prosli put, da se prijavi za banku u kojoj nemas racun nego se otvara namenski?
April 28, 20214 yr 2 minutes ago, jimi said: Jel moze sad, kao i prosli put, da se prijavi za banku u kojoj nemas racun nego se otvara namenski? Biraš banku iz drop-down liste.
April 28, 20214 yr Jel moze sad, kao i prosli put, da se prijavi za banku u kojoj nemas racun nego se otvara namenski?Isto kao do sad
April 28, 20214 yr Čemu služi Fiskalni savet? Da se Đuka i onaj lemur istovare na njih u Skupštini. .... Shiit has hit the fan!