May 20, 20204 yr 10 minutes ago, Skyhighatrist said: Dobrodošao kući +1 gledam sad na onom topiću za roditeljstvo, čovek 16. marta pisao kako ne zna šta da radi kad se vrati a vratio se 19. maja. prođu 2 meseca dok trepneš jebenti život, stvarno nemam pojma da li i kako bih ja to uspeo izgurati
May 20, 20204 yr Panduri zvali svako jutro, i ne dovršim odgovor već spuštaju slušalicu. Odradio sam test jutros, u petak rezultati, u petak možda i ukinu obavezu testiranja i izolacije. - Dobar dan. - 6000 dinara! - Jel mi možete rezultate poslati na email? - Ne. 6000 dinara. - Jel možete poslati policijskoj upravi? - Ne. 6000 dinara. Prilazi druga žena i kaže: - 6000 dinara. - Jel primate kartice? Gledaju me. - Šalim se.
May 20, 20204 yr Just now, francuski sobar said: Jel prošla ona operacija sa pločama Žena zadovoljna sa Shabakom, Erikom Badu, Bill Evansom, Bowiem, Khruangbinom i Fleetwoodima
May 20, 20204 yr Maheem, Interesantno de te do Mađarske nisu nigde dirali niti testirali... Pa i da Mađari nisu drndali... I onda, naravno naši... Ko će kome, ako ne svoj svome... :(