June 2, 20204 yr 27 minutes ago, Shitgenstein said: A gde živi on, dal je taj pasoš holandski? Ja imam EU pasoš al ne živim tamo, nemam prebivalište, ne znam jel to kurcu vredi u ovom slučaju? Mada mislim da ću dočekati Grčku svejedno. On zivi u BG, ima hrvatski pasos, a ziveo je u Holandiji 4-5 godina.
June 7, 20204 yr Jel ima neki pregledan i jednostavan sajt na kome su informacije za sve zemlje sveta poput otvorene/zatvorene granice, avio saobracaj itd sve u jednom?
June 7, 20204 yr Jel ima neki pregledan i jednostavan sajt na kome su informacije za sve zemlje sveta poput otvorene/zatvorene granice, avio saobracaj itd sve u jednom? Ako napraviš biće [emoji38] situacija se menja iz dana u dan, sata u sat ponekad i ništa što može biti jasno u jednoj zemlji mora da bude tačno ulazeći u tu zemlju. O izlasku možemo/moramo još popričati...Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
June 7, 20204 yr @Tsai vidi da li je ovaj sajt dobar On 28.5.2020. at 0:23, vladavsnarod said: Travelbans.org provides access to measures and global travel restrictions taken by governments. Our information includes country travel restrictions, flight restrictions, the requirement of COVID- 19 certificates, quarantine measures and vaccination. https://travelbans.org/
June 8, 20204 yr 2 hours ago, Delija67 said: Jedino sto podaci nisu tacni ili nisu azurni Htedoh isto da kazem, izgleda mi takodje i nepotpuno za neke zemlje
June 8, 20204 yr 20 hours ago, Tsai said: Jel ima neki pregledan i jednostavan sajt na kome su informacije za sve zemlje sveta poput otvorene/zatvorene granice, avio saobracaj itd sve u jednom? Mozda je ovaj ok, ipak je IATA u pitanju https://www.iatatravelcentre.com/international-travel-document-news/1580226297.htm
June 8, 20204 yr probajte ovo pa posle click na ovo ili ako hocete nesto lakse: ovo Edited June 8, 20204 yr by precog
June 14, 20204 yr Zena i ja dali koroni fore do 25.6. da se "izjasni" da li ce biti drugog kruga. A onda cemo na osnovu toga juriti nesto posle 10.7. prvi deo jula je vec organizovan, samo je pitanje da li ce se realizovati
June 14, 20204 yr 34 minutes ago, Milosh76 said: Zena i ja dali koroni fore do 25.6. da se "izjasni" da li ce biti drugog kruga. A onda cemo na osnovu toga juriti nesto posle 10.7. prvi deo jula je vec organizovan, samo je pitanje da li ce se realizovati Drugog kruga gde tacno? Tu i tamo se situacija primirila ali globalno prvi krugTM se tek zahuktava. Edited June 14, 20204 yr by CPP
June 15, 20204 yr Ako neko planira kolima za Grcku preko Bugarske, u nedelju ce biti SAT patrola do Tasosa.Alvirovic je rekao da ce odraditi patrolu i preko Makedonije.vrlo skoro.