Jump to content

Otvaranje

Featured Replies

Ukinuce vanredno  stanje tokom sledece nedelje

• Replies 263
  • Views 27.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

I šta kažu, meriće temperaturu svakom putniku pre ulaska u bus :D

pa ok, tamo svakako fasujes minimum stomacni tifus

to kad si svilen

:fantom:

pa i to a i nisam naviko na fekalije uvodu

1 hour ago, renne said:

mislim, videcemo. ja se rachunam, kad otvore univerzitet, mene ce da vrate jedno mesec dana kasnije, a ja cu da idem peshke 2 sata dotamo, popijem kafu sama na livadi i peshke da se vracam 2 sata, to ce da mi bude fitnes. a onda da sedim kod kuce i da radim :s_p:

mislim, nas nece traziti do jeseni, samo da ne bi dali markicu, najvecu opsesiju tog izaslanika srpskog budzetskog poslodavca :lolol:

mislim, koncept u kom ulazim u bus a ne moram, taj ce da me vidi od septembra, kad pochne redovno obrazovanje

Edited by gospa buba

1 hour ago, renne said:

To u GSP? 

Edited by Milošica

Aha

mislim, videcemo. ja se rachunam, kad otvore univerzitet, mene ce da vrate jedno mesec dana kasnije, a ja cu da idem peshke 2 sata dotamo, popijem kafu sama na livadi i peshke da se vracam 2 sata, to ce da mi bude fitnes. a onda da sedim kod kuce i da radim :s_p:

mislim, nas nece traziti do jeseni, samo da ne bi dali markicu, najvecu opsesiju tog izaslanika srpskog budzetskog poslodavca [emoji38]ol:

mislim, koncept u kom ulazim u bus a ne moram, taj ce da me vidi od septembra, kad pochne redovno obrazovanje
Vama je lako, vi imate Typo-a, šta će sirorinja raja
23 hours ago, borris_ said:

Svi imaju maske ali ova sto curi na tudji telefon, pogresno je nosi (mora preko nosa).

Ja ovo vidim na izuzetno velikom uzorku, recimo na oko 30% ovih sa maskama. Pomislio bih da je nemoguće da do sada nisu naučil, ali opet i predsednik je u tom fazonu, tako da ne znam.

Zar ne bi trebalo to merenje temperature da važi za međugradski prevoz? To donekle još ima logike. 

Zamišljam da se to sprovede u GSP-u, uz ulazak na jedna vrata, jedan po jedan, pa tačno taj autobus nikad ne bi pošao sa početne stanice :D

To sa autobusima im je teška glupost, čak i veća od one mogu kafići ali da se nose maske. 

Jedino rešenje je da ukinu mesta za stajanje i da povade određeni broj sedišta, što jelte opet nema nikakvig smisla. 

Ako krenu da vade sedista, iscupace pola autobusa :D  

I to što kažeš, mada sa onakvom higijenom autobusa sigurno postoje i neki još neotkriveni oblici života u njima :D

Background Picker
Customize Layout