March 30, 20205 yr Kaže da je "odgleda ceo netflix... Omiljena serija mu je NARCOS!" ... Shiit has hit the fan...
March 30, 20205 yr Author 6 hours ago, Taihoskopija said: Ode Va episkop, možda se uozbilje. znali su verovatno još pre par dana kada su odustali od pričesta
March 30, 20205 yr 1 hour ago, Ros said: valjda ce grigorije jednom preuzeti crkvu i srediti stvari Kakav car
March 30, 20205 yr i oni ce, kao i svi drugi, morati da rade sa onim shto imaju, ne sa onim shto nemaju. sa manje ili vishe entuzijazma/vere.
March 30, 20205 yr 4 hours ago, Host said: Jel Grigorije team Skaljarci ili Kavcani? On ima svoju mafiju....
March 30, 20205 yr Kakav ste to svet, nijedan popa vam nedobar... p.s. Gleda mi se Pop Ćira i pop Spira... nekad sam to znala napamet p.p.s. Meni je gotivan popa koji je gostovao u UN sad u nedelju.
March 30, 20205 yr 1 minute ago, pt 2.0 said: Kakav ste to svet, nijedan popa vam nedobar... p.s. Gleda mi se Pop Ćira i pop Spira... nekad sam to znala napamet p.p.s. Meni je gotivan popa koji je gostovao u UN sad u nedelju. bio pre dva dana na Klasik tv, ako imaš mts premotaj
March 30, 20205 yr Just now, pt 2.0 said: Kakav ste to svet, nijedan popa vam nedobar... Meni je Grigorije car, iako ne verujem (da na kažem nešto gore) volim njega da slušam, jer je totalno atipičan popa... Ja bih voleo da on bude jednom ptrijarh, ali teško će to ići...
March 30, 20205 yr 4 hours ago, Host said: Jel Grigorije team Skaljarci ili Kavcani? Deluje fleksibilno. Mogao bi taj da se dogovori i sa jednima i sa drugima