July 30, 20204 yr Sa kakvom sladostrašću GOPovci istraju uz pseudonaučne budalaštine, ovakav rezultat borbe sa kovidom je sasvim očekivan. Idiokratija u punom sjaju.
July 30, 20204 yr Nekako imam osećaj da je sav anti-maskizam u višim ešalonima delom vezan za post-covid svet i predstojeću borbu gde će pare ići. Čuj, neko će njima tražiti povećanje raznih budžeta za zdravstvo, post pandemic traume, socijalu, itd. Ti imaju automatski biti odstranjeni i utučeni u korenu da se ne razviju. Tja, neće valjda vojne budžete smanjivati zbog lažnog, kineskog, bezopasnog virusa koga leči ispijanje varikine. Banalizujem jako, ali predvidjam da će teme biti slične za godinu do dve. Edited July 30, 20204 yr by Mos Typos
July 30, 20204 yr moze i na ovu temu, jer je prikladno na vise nivoa: https://www.msn.com/en-us/news/politics/herman-cain-former-presidential-candidate-dies-at-74/ar-BB17nlQy?ocid=msedgntp
July 30, 20204 yr 7 hours ago, precog said: meni je veci mindfuck kako se sirotinja raja prima na tu pricu. Racionalizacija, umirivanje usled nekontrolisanog dogadjaja, umanjivanje straha itd
August 6, 20204 yr ejebiga. a taman su nas nahvalili kako imamo najlepshe noge jel josh uvek tajna gde se lechio? i posledichno pokupio kovid?sent from bubamoto
August 7, 20204 yr nije nije smeshno. ochi sveta su uprte u pupak sveta mi se samo brukamo slavoj zizek nek ne.dolazi sent from bubamoto