July 20, 20204 yr Šta se dogodilo sa Čedom Jovanovićem? Posle preležane korone ljudi se obično oporavljaju, a on samo lema ljude i daje izjave policiji. I kakva je njegova povezanost sa tom klinikom za rehabilitaciju, da dan posle incidenta sa vlasnikom, on ponovo dolazi tu u društvu gospoje i onda napada advokata???
July 20, 20204 yr 5 minutes ago, Arkadija said: Šta se dogodilo sa Čedom Jovanovićem? Posle preležane korone ljudi se obično oporavljaju, a on samo lema ljude i daje izjave policiji. I kakva je njegova povezanost sa tom klinikom za rehabilitaciju, da dan posle incidenta sa vlasnikom, on ponovo dolazi tu u društvu gospoje i onda napada advokata??? ko zna šta su mu davali, možda je od hipervitaminoze u svakom slučaju treba taj slučaj predočiti who-u pa možda bude novih protokola za lečenje ps ima na ldp topiku analiza situacije, u skladu sa dostupnim informacijama
July 20, 20204 yr 21 hours ago, Krcun said: Duboko sam uveren da je tacna prica da ga je tukao jer mu je ovaj opsluzivao zenu I to dok se on borio za dah u bolnici. Stvarno nije lepo. Ženi ne sme da pisne, jer mu se sve vodi na nju. Zato je na mučeniku iskalio sav bes.
July 20, 20204 yr 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: ko zna šta su mu nisu davali, možda je od hipervitaminoze u svakom slučaju treba taj slučaj predočiti who-u pa možda bude novih protokola za lečenje ps ima na ldp topiku analiza situacije, u skladu sa dostupnim informacijama opravila da valja.
July 20, 20204 yr 8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ko zna šta su mu davali, možda je od hipervitaminoze u svakom slučaju treba taj slučaj predočiti who-u pa možda bude novih protokola za lečenje ps ima na ldp topiku analiza situacije, u skladu sa dostupnim informacijama Potpuno sam ispustila taj topik iz vida, smejem se na glas sada kad sam pročitala par stranica.
July 25, 20204 yr – Pratio sam protokol Saveza i pre nekoliko dana sam testiran na Covid-19 i bio sam pozitivan. Na moju sreću, osećam se dobro, ali ću biti izolovan dok mi ne kažu drugačije. Kada mi zdravstvene ustanove to dozvole veoma rado ću se vratiti u svoju svakodnevnicu i na posao – izjavio je Ćavi.
July 29, 20204 yr Quote Anti-mask US senator who called coronavirus a hoax tests positive for Covid-19 Jason Rapert described face covering mandate as ‘an overreach of executive power’ An Arkansas senator who shared an article that described the coronavirus pandemic as a “hoax” has contracted Covid-19. https://www.independent.co.uk/news/world/americas/us-politics/jason-rapert-coronavirus-hoax-face-mask-arkansas-asa-hutchinson-a9640156.html
July 29, 20204 yr Ali ako prodje kroz korona iskustvo samo sa blagom prehladom, realno ce mu skociti reputacija. U fazonu, eto sta sam vam pricao.